[]

İş teklifi süreci

Geçmişten tanıdığınız birisi işsiz kaldığınız dönemde size güvendi sizi işe aldı,çok iyi olmasa da ortalamaya göre iyi maaş verdi, size hep iyi davrandı hatta haketmemenize rağmen sene sonu bonus bile verdi. Ama çalışmaya başladıktan 6-7 ay sonra size verilen maaştan 7-8 bin tl daha fazla maaş, yurtdısına gidip gelinen ve kıdemi de ciddi yükselen bir iş teklif edildi. Yeni iş teklifini kabul etmek bizi işe alan kişiye ayıp olur mu? Süreci nasıl yönetmek lazım?




 
Böyle bir fırsat birine ayıp olur diye kaçırılmaz. Ayıp da olmaz.
Zor zamanınızda destek olduğu için teşekkür eder, güzel de bir hediye alırsınız isterseniz. Olur biter.

  • kobuzchu kiz  (16.02.22 11:55:04) 
7-8 bin tl çok iyi para. bence durumu makul şekilde anlatırsanız anlayacaktır zaten. kötü birine benzemiyor.


  • matilda  (16.02.22 12:14:43) 
Açık konuşmak lazım, belki firma sahibi de sizden memnun değildir ama söyleyemiyordur. işine bile gelebilir.

Maaş farkı ve imkanlar da çok farklı olacağı için her türlü hoş karşılanır.
  • PoscheN  (16.02.22 13:09:04) 
bana böyle böyle bir teklif geldi ne yapayım diye yanına gidin. sen bilirsin derse bana zor günümde yardımcı oldun senin fikrini almadan bir karar veremem diyin. sizin iyiliğinizi düşünüp zor gününüzde destek olmuş, şimdi de iyiliğinizi düşünüp tabii ki git der. bunu demese de gidin zaten ama gönül almak, kıymet bilmek iş piyasasında çok önemli şeyler. gönül kırmadan yapmaya çalışın.


  • golgi aygıtı  (16.02.22 14:29:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.