[]

beylikdüzü ev fiyatları

bir ankaralı olarak beylikdüzü ile tek temasım tüyap'taki fuarlara gitmek olmuştu. özel araçla gittiğimizden mi yoksa metrobüse binip sohbet ederek başka semtlere gittiğimizden mi bilmiyorum bana çekilmeyecek kadar uzak gelmemişti. örneğin linkteki ev bahçe katı olmasına rağmen ters dubleks bir ev. genelde bölgedeki evler o fiyat aralığında mıdır? beylikdüzü'nün uzak olması dışında başka olumsuz yönleri de var mı?

(git: www.sahibinden.com )

edit: eklemeyi unutmuşum. ankaradayım, ev almayacağım sadece ilanlar arasında gezinirken görüp merak etmiştim.

 
dostum ben de bir iki kez gitmisimdir cok bilmiyorum ama orda cok yabancilar var o yuzden ilanlara pek guvenme git gozunle gor. her gun esenyurtta beylikduzunde dolandirma haberleri duyuyorum. fiyatlari ideal evleri muhtesem gosteriyorlar


  • ala09  (15.02.22 19:28:48) 
Buna benzer duyurular ayda bir açılır hepsine de benzer cevaplar verilir.

1. O evlerin çoğu ya Esenyurt'ta ya da Beylikdüzü'nun en en ücra köşelerinde. Herhangi bir toplu taşımaya ulaşmak mümkün değildir. Tüyap merkezi bir yer mesela.

2. Evlerin çoğunun ya iskanı yok ya da ilanlar sahte. Gittiğiniz zaman 'aa o ev satıldı ama şunu gosterelim.' deyip başka evi gezdirmek istiyorlar.

Beylikdüzü'nun merkezinde, bizim oturdugumuz Beykent semtinde 3+1 apartman daireleri 850.000den aşağıya değil (ki çoğu 15-20 yıllık, yenileri daha da pahalı.) dubleksler 2 3 milyondan başlıyor.

Yani kısacası bu ilanlar hiç de gerçekçi değil.
  • fraise  (15.02.22 19:53:55 ~ 20:02:13) 
sahibindendeki emlakçı ilanlarının çoğu sahte. beylikdüzü yazar ama esenyurt çıkar genelde (arada çok fiyat farkı var) ya da öyle bir ev hiç yoktur aslında.

tüyap beylikdüzünde değil bu arada :) tüyap büyükçekmecede. yolun karşısı da büyükçekmece, tüyap'ın doğusu esenyurt. esenyurtun karşısı beylikdüzü.

şu anda beylikdüzünde eli yüzü düzgün muhitte 1+1'ler 700 bin, 2+1'ler 1 milyondan başlıyor.
  • soft  (15.02.22 19:59:49) 
beylikduzunde an itibariyle duzgun bir lokasyon ve yasanilabilir binada 1 milyon tlnin altinda 2+1 bulmaniz cok zor. ilan sahte..


  • cooperr  (15.02.22 21:07:09) 
Çoook kere yazılmış ama benim de içimden gelmişken cevap vereyim.

Dolar bu kadar uçmamışken 350bin civarı bir eve denk geldim ve gidip yerinde bakayım dedim. Başıma gelenler şu şekilde:

-Emlakçıyı arayınca (sahte)sarışın bir abla telefona çıkıyor ve size randevu veriyor(wapp fotorafından biliyorum=)
-Marmara Park arkasındaki caddedeki(bilen bilir) emlakçıya gittim. Sahte sarışın abla hakkaten var. Ancak o sadece göstermelik. Hafif keko ama efendi sayılabilecek bir abiyle muhatap oldum. Kendisi bana fiyat aralığımı sorup metrobüse yakın olmasa da o aralıkta bir ev var, gösterelim dedi, 2 adet abi ile dobloya binip yola çıktık.
-Dedikleri tipte bir ev de hakkaten vardı, ancak (bilen bilir),Esenyurt'un biraz içleri, hafif yokuş, hava karardıktan sonra yürümeye korkacağım bir mahalle. Sokakların yarısı asfaltlı, geri kalanı da adeta bilgisayar oyunlarında grafikerin uğraşmayıp beyaz ekran bıraktığı yerler gibi.
-Eve gelince, 2+1 ama 1+1'den daha kasvetli. Bitişik nizam yapılaşmanın içindeki yeni bir binada, bir pencere apartman boşluğuna bakıyor. 1. katta olmasına rağmen (izlediyseniz) Parazit filmindeki ailenin yaşadığı eve benziyor. Daha da iğreti duran şeyi söyleyeyim: alafranganın yanına bu devirde bir de alaturka hela yapmışlar eve. Yeni bina yahu, alaturka hela nasıl bir vizyonsuzluktur...

Sonuçta ben burada aileyle oturamam deyip tanıştığımıza memnun olup el sıkışıp, ayrıldık. Gönderdiğiniz ilan da tamamen kolpa değilse, başınıza gelecekler az çok bunlardan ibaret.

Beylikdüzü'nün geneli, Esenyurt'un bazı mahalleleri gerçekten oturulabilecek yerler. Ancak Kavaklı, Yakuplu, OSB ve tabi ki Esenyurt taraflarında öyle yerlere denk gelebilirsiniz ki... meh. Koşarak kaçın.

EK bilgi: kıyas açısından, yeni ev almış biri olaraktan, metrobüsün hemencecik kuzeyindeki sitelerden birinde 1+1.5 eve 750 bin verdim.
  • trixi  (15.02.22 22:08:42 ~ 22:53:15) 
emlakçılara dikkat et, ipotekli ev verme komisyon alıp üzerine yatma gibi şeyler çok duyar oldum. lokasyon olarak işaretledikleri yerlerde çoğu yanlış google map street view ile kontrol edin.
ayrıca fake resim koyanda çok birde bu fiyata 3+1 olmaz 135m2 hemde?

  • eja  (16.02.22 10:01:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.