[]

Almanca kursu - Online

Merhaba,
Almanca kursu almam gerekiyor, online olmasi tercihim. Goethe'ye baktim, kurslar online, cok guzel ama kurs saati hic bir sekilde benim calisma saatime uymuyor. 17:30'da basliyor ve ben avrupa saatine gore calistigim icin benim icin 15:30'a denk geliyor, imkani yok malesef.

Berlitz'in online kurslari var ama bilemedim nasildir ne degildir.

Almanca ogrenmemdeki amac, almanca konusulan bir ulkeye tasindim, evden calisiyorum ve isimde ingilizce kullaniyorum, sosyal hayat yok denecek kadar az ve dolayisiyla birileriyle pratik yaparak ogrenme sansim yok. zaten bitte seviyesinde oldugum dusunulurse pratik yapabilecek duzeyde de degilim. bu nedenle en azindan a1 seviyesine gelene kadar kurs almak istiyorum.
buradaki kurslar da hep gun icerisinde, 19'00'dan sonra pek yok.

onerebileceginiz bir kurs var midir? berlitz olur, baska bir sey olur, ama duolingo gibi platformlar olmaz zira onlari zaten yapiyorum. ama yeterli degil.

tesekkurler

 
Selam, ben de Almanya'dayım. Goethe'nin hem online hem de sınıf eğitimleri var akşamları aslında, ben sınıf eğitimlerine katılıyorum 6:15'te başlıyor.

Örneğin online sınıflardan A1-B1 arası akşam 6'da başlıyor Almanya saatiyle.
www.goethe.de
  • king lizard  (15.02.22 18:27:52 ~ 18:28:21) 
Sizin çareniz türk alman üniversitesinin kursları.
Veya Goetheye, gs, boğaziçi üniv kurslarına bakın. Ama goethe otonom sistem uydurukluğunda ısrar ettiği için gözümden düştü.
Ben grup dersi alıyorum, saatler bize göre belirlendi. Grup maks5 kişilk ama genelde 2-3 kişi devam ediyoruz. Çok memnun kalmadım, benden de kaynaklanıyor olabilir, saldım iyice motivasyonum kalmadı falan ama hoca ve sistem önemli. Bence para varsa özel ders alın, hocaya da sınav hedefi koyun. Şu kadar zaman sonra işte telc B1 alacağım gibi gibi.
  • rewlack  (15.02.22 18:36:40) 
@rewlack
Siz goethe'den mi yoksa turk-alman'dan mi memnun kalmadiniz?
sistem cok onemli evet. su an esimin sirketi kurs sagliyor ama o kadar kotu ki anlatamam nasil kotu. her seferinde cok sinirleniyorum, motivasyon falan kalmiyor. ozel ders cok pahaliya gelir sanirim. o kadar motivasyonum olmayabilir :)
  • 65 derece  (15.02.22 18:45:12) 
Goethe’yi diyorum. Otonom sistemden geçeceksem neden o kadar para veriyorum? Okulum rosetta stone premium veriyor. Buna benzer bişeye çok daha azını verip kendim yaparım zaten. Bedava olanları bile var, unuttum şimdi adını begy begy YouTube kanalında söylüyordu bakarsınız..
Neyse, demem o ki goethe saçma gidiyor bu aralar yoksa eski sistemleri olsa kıyaslama olmadan en iyi kurs oydu. Türk alman üni. hem online hem de online derste normal hocalı şekilde ders yaptığı için iyi bence. Denemedim ben.
Son olarak ucuz etin yahnisi kötü oluyor. Bunu da düşünerek hareket edin bence.
  • rewlack  (15.02.22 18:53:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.