[]

Ev için matkap

Önereceğiniz model var mıdır? Basit duvar delmek gibi işlerde kullanılacak.

Linkteki nasılsdır? Einhell Tc-Id 720/1 E Kit Darbeli Matkap
www.hepsiburada.com

 
600 w ve üstü olsun. darbeli matkap olsun.

bosch veya black&decker

bu kriterlerde hepsiburada ve amazon'da arayın.
  • gabe h coud  (14.02.22 22:04:07 ~ 22:05:00) 
Ev için yeter artar bir ürün linkte verdiğiniz. Sanırım 14 senelik olanı var bende, karıştırıcı olarak bile kullandım yoğun olarak, madreni yalpalamaya başladı değiştirirsem bir 10 sene daha gider. Alın tepe tepe kullanın amatör biri olarak.


  • synax  (14.02.22 22:38:13) 
Hız ayarı olduğu için vidalamada da kullanılır, çok vidalayamazsınız ama ağır olduğu için bilek yorar.

Duvar deler rahatca, ama yeni binalarda kolon ve kirişte çok zorlanır. Kırıcı delici özellikte değil çünkü.

Bunun bir alt modeli bile ev işini rahat rahat görür 650 olan model. Sert bir kolon/betona denk gelirseniz o da delmez bu da delmez zaten.

Ama kaliteli uç çok büyük fark yaratır, delemediğiniz bir betona denk gelirseniz iyi uç alın.
  • John Bloor  (15.02.22 10:10:21) 
www.koctas.com.tr

3 yıldır falan bunu kullanıyorum evde, hem vidalama hem delme işleri için. fayans da deliyorum kırmadan, duvar da deliyorum. korniş de takıyorum. keşke şu da olsa dediğim hiçbir ilave özellik yok. tahmin edeceğinin çok daha fazla şekilde kullanıyorum evde tamir tadilat işlerini yapmaktan hoşlanıyorum.

eğer uygun yollu bir çözüm ararsan bu gönderdiğim tam bir fiyat/performans ürünü. darbeli de çalışıyor, terse dönüyor vida sıkmak/gevşetmek için.
  • reanarchy  (15.02.22 10:56:02) 
www.hepsiburada.com
sağlam bir sırt çantası hediyesiyle geliyor, darbeli, 2 senedir kullanıyorum, son derece gayet memnunum.

  • r_u_h  (15.02.22 11:02:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.