[]

Şu an sıfır araba alınır mı

Ötv indirimi falan gelir mi sonra? Seçim öncesi başka atraksiyonlar yaparlar mı? Hiç anlamadığım bir sektör. Araba alasım var sıfır alayım aynı zamanda yatırım gibi olur diyorum ama şu an zamanı mıdır onu bilmiyorum.




 
ihtiyaç varsa alınır. yatırım için alınmaz.


  • jelly bear  (14.02.22 19:30:30) 
Dolar vs’de duran para ile arabada duran arasında pek fark yok bence. Hatta arabanın kaza vb riski var. Ancak, ihtiyaç ise kesinlikle alınır diyorum.


  • sagini solunu bilmez cahil  (14.02.22 19:36:43) 
markaların ellerinde varsa 2021 modeller için indirim yapabilirler, ihtiyaç varsa takip edin alın


  • nuisance  (14.02.22 19:39:04 ~ 15.02.22 13:18:32) 
3 ocakta sıfır araba aldım, satıcı ile saat 10 sularında konuşurken fiyat garantim 12:30'a kadar dedi. İçimden abartıyor düdük makarnası dedim sadece 27 günde 30 bin tl artmış, yuh demekten başka bir şey diyemedim. Aldığım aracın mayıs 2021 fiyatı sanırım 185 civarı idi ben 300'e aldım.

Evin ikinci aracı çoook büyük ihtiyaçtan değildi ama inanın güzel ülkemde bir şeyi satın almayı düşündüğümüz an en ucuz anı zira geçen süreçte sürekli zamlanıyor maalesef. Gönlünüze göre olsun :)
  • synax  (14.02.22 22:46:10) 
Şu dönemde sıfır araba alacak kadar paran varsa ülkeden kaçmak için de kullanılabilir. Uzun vadede bu ülkede harcadığın paraya değecek tek şey o ne yazık ki.


  • Kayzer1919  (15.02.22 04:04:26) 
bende bu ikilemdeyim. aracım arıza yaptığı için satmak zorunda kaldım. 0 ve 2. el düşük km almak arasındayım. piyasa çok durgun, galericiler sitesine gittim 2 noter var 2side boş galericiler biz burda saatlerce beklerdik diyorlar. hareket 300bin altında var. alınacak araçlar b segment üstü 400 bin üzeri.yani aracı alıp kenara koymakta saçma.ülkemiz gerçekten stokçu millet arabaları alıp düşük kmde ilana koymuş. her araçtan sayfalarca ilan var.

ben hyundai kia 0 b suv almakla, 2. el düşük km c ve b segment araçlara bakıyorum. ilan çok var. 2. el de spesifik düşüş olur ancak 0 araçlarda indirim ne kadar olur bilmiyorum.
  • mikahakkinen  (15.02.22 09:26:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.