[]

istanbul gezilecek yer

küçük bi şehirden gelmiş 50'li yaşlardaki insanlar için istanbul'da nereler gezdirilmeli? biz daha çok kadıköy-beşiktaş takılıyoruz ama oralar pek ilgisini çekmez gibime geldi. öneri verebilirseniz sevinirim.

anadolu yakası olursa çok daha iyi olur.


 
Kuzguncuk güzel olabilir. Hatta daha sonra sahil boyunca devam edip Beylerbeyi, Çengelköy, Anadolu Hisarı Kanlıca falan hepsine gidebilirsiniz.

Bunların dışında Üsküdar’dan Anadolu Kavağı’na giden vapurlar var. Bu yazdığım yerlere de uğruyor hatta. O vapurla Anadolu Kavağı’na gidebilirsiniz. Hem yol boyunca boğaz turu yapmış olurlar hem de Kavak o yaş grubunun seveceği bir yer bence. Benim annemie babam çok beğenmişti.

Şehri yüksekten izlemek için Çamlıca güzel olabilir. Son gittğimizde aileniz profilindeki insanlarla tanışmıştık orda ve çok beğendiklerini söylemişlerdi.

Bir de tabii adalar var. Ben olsam en sakini ve bence en güzeli olan Burgazada’yı seçerdim.
  • ms brownstone  (12.02.22 23:40:44) 
Otağtepe'ye gidip manzaralı bir kahvaltı ile başlayın.
SSM'yi gezip kafesinde kahve için.
Emirgan Korusu'nda gezin.
Oradan sahile inin, Beşiktaş'a doğru yürüyün. Ortaköy'de kumpir götürün. Cami önünde fotoğraf çektirin. Gelmişken bir de kısa boğaz turu yapın.
Eminönü'ne geçin, bir şeyler satın alın.
  • gabe h coud  (12.02.22 23:46:18) 
50 yaş var, 50 yaş var. Kimi çay bahçesinde oturmak ister, kimi kokteylleri iyi mekanları denemek ister. Siz onlara sorun neler yapmak istediklerini. Pandemiye aldırmıyorlarsa, İstanbul'a ilk kez geliyorlarsa ve kafana göre gezdir diyorlarsa Sultanahmet, Kapalıçarşı bence öncelikli. Sonra Boğaz, Adalar olabilir. Tarih, sanat seven insanlarsa müzeler de olur ama bunu önce mutlaka sorun. Sevmeyene gereksiz eziyet.


  • cosmicstring  (13.02.22 09:23:18) 
ist sultahmet taraflaridir kesinlikle ++1 Ortakoy, çengelköy, buyukada


  • ala09  (13.02.22 09:33:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.