[]

Karartma eylemi diye bir hareket duyan var mı?

Bugün yaşadığım ilden farklı bir ildeyim. Bir kafede kafe sahipleri arasında kısa bir diyalog duydum. Akşam 9 için sözleştiler. Bütün kafeler 5 dakikalığına ışıklarını ve ısıtıcılarını kapatacaklardı faturalara karşı bir eylem olarak. Yaşadığım yerde böyle bir şey görmedim. Sanırım yerel bir şeydi, var mı sizin yaşadığınız bölgelerde böyle şeyler? Aklıma tencere tava geldi.




 
Fox Haber verdi. Bölgesel uygulamalar var sanırım öyle.


  • Mirket  (12.02.22 22:44:28) 
Bende haberlerde görmüştüm ve saçma bulmuştum. Bilmem ne gazinocular esnaf odası başkanını konuşturmuşlar, elektrik faturalarını protesto ediyorlar. La cayır cayır yanıyor bu gazino mazino, gece işletmeleri. Neyine gıkınızı çıkarıyorsunuz. Gece ışıkları yakıp söndürmeniz ortama neşe verir ancak. Bi tek o mahal içindekileri etkileyecek bir şeyin kime ne faydası var allahaşkına.


  • halboyle  (12.02.22 22:59:12) 
Evet burda da var


  • abuzer  (12.02.22 23:00:55) 
Susurluk skandalından sonra mafya-devlet işleri/ilişkileri aydınlığa çıksın diye millet "Hep aydınlık için bir dakika karanlık" sloganıyla akşamları dokuzda bir dakika boyunca ışıklarını söndürmeye başladı. (protesto amaçlı) O zamana atıfta bulunan bir eylem.


  • dark-tower  (13.02.22 10:14:04) 
Tencere tava çalmak da yine aynı dönemde, Susurluk protestoları zamanında, oldu. Siyasiler şu yukarıdaki gibi küçümsedi, bırahhh allahan falan.. sonuç olarak istemeye istemeye yargıya gittiler, mecliste komisyon kuruldu, Ağarlar sahneden alındı vs.


  • ya volna  (13.02.22 17:22:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.