[]

Macbook air M1

》 Uzun araştırmalardan sonra Macbook Air M1 siparişi verdim. Remote çalışıyorum. Haftaicinde sürekli farklı mekanlarda olabiliyorum, hafiflik ve incelik önemli bir kriterdi benim için.

Eski laptopu taşıdığım bir laptop sırt çantam vardı biraz büyük. Onu bu süreçte pek kullanmak istemiyorum.

Amacım kendi sırt çantama koyarak mekan değişikliği yapmak. Dikkat etmeye çalışırım ama yine de çantamda zarar görmesini önlemek için ne tür bir kılıf almalıyım?

Sağlam bir şey almak istiyorum baya. Alternatif olarak önerebileceğiniz şeyler var mı? Veya kendi kullandığınız,kalitesinden emin olduğunuz kılıflar?

Marka önerisi de alabilirim.

 
ben de yeni MacBook Pro M1 e geçtim Airden case bakınıyordum ben de soru denk geldi.

Caselogic markasından case siparişi vericem gibi.

Oraya siz de bi bakabilirsiniz.
  • AlsterWasser  (12.02.22 19:00:22 ~ 19:03:09) 
thule marka çantalara kefilim. 2012'de aldığım mbp ile almıştım. beraber gezmediğim şehir kalmadı hala taş gibi, yıpranma yok çantada o kadar kullanmama rağmen.

fiyatları biraz tuzludur ama üzmez.
  • biseysorucam  (12.02.22 19:45:32) 
Aynı ürünü alıp dışarıda/açık havada çalışmayı düşünen biri olarak yaşadığım tek hüsran ekran parlaklık değerinin pro'lara göre düşük olmasıydı. Haricinde bana göre hiçbir kusuru yok. Koyu renk ekranlarda çalışırken açık havada yetersiz kalabiliyor.


  • msb  (12.02.22 20:01:01) 
yahu ben soruyu yanlış anlamışım kusura bakmayın, mobil'deyim editleyemiyorum ama çanta içi için yazıcıoğlu pasajından düz basit zarf şeklinde olan kılıflardan almıştım. Fazlasıyla memnunum çanta içinde çok iyi koruyor. link bulursam göndericem.


  • msb  (12.02.22 20:04:13) 
  • msb  (12.02.22 20:05:43) 
ty.gl


Çanta gibi olmayan yukarıdaki sert kılıflardan alsam sorunsuz kullanabilir miyim acaba?
  • ırene adler  (12.02.22 21:47:56) 
Sert kılıflar koruyuculuk açısından güzel ama ince ve güzel görünüyor diye macbook alıp bu kılıftan takmak bence pek mantıklı değil. Kullanmadığın zamanlarda çantaya koymak için deri kılıf bence hem iyi korur hem de çok şık durur.

www.gittigidiyor.com

www.gittigidiyor.com

ya da şu tarzı seviyorsanız bunlar da güzel olabilir:
www.ottoangelino.com.tr
  • himmet dayi  (12.02.22 21:59:36 ~ 22:03:44) 
ben ya telefonu değiştirecektim ya da m1 macbook air alacaktım. hatta burada da sorum var o zamandan kalma.

sonra internette biraz araştırma yaptım, herkes m1 macbook air'lerin ekranlarının kendi kendine kırıldığını ve apple'ın da genelde sorumluluk kabul etmediğini yazmıştı. o nedenle vazgeçtim.

siz de aynı nedenle düzgün bir kılıf alın ve internette yorumları iyice okuyun. pişman olmayın. ben o riski alamadım, telefona yatırdım bütçeyi ama gözüm kaldı m1'li air'de. şimdiden hayırlı olsun.
  • avianthem  (13.02.22 13:12:19) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.