[]

Son zamanlarda italyaya gezmeye giden var mı?

Heerkese merabalar,
Yaza italyaya gitmeyi düşünüyoruz 2 kişiyiz. Fiyatlar nasıl? 1 hafta veya 10 gün kkalsak çok da lüks olmayan ama öğrenci işi de olmayan bi tatil kaça patlar?

Tecrübelerinizi aktarınn bekliyorum teşekkürler iyi cumartesiler.

 
Italya’nin neresi? Otel fiyatlari icin booking.com, transport fiyatlari icin trenitalia yardimci olur.
Yemek de ogun basina min 10€ hesap edin.
Biralar 4ten baslar.

Agustosta italya’ya gitmeyin. Tum ulke tatile gidiyor.
  • kuehles blondes  (12.02.22 15:26:09) 
@kuehles

Yaa balayına gidecektik hem de ağustosta :(

Roma-floransa-venedik yapacağız
  • turuncu tonlarda  (12.02.22 16:09:34) 
Ağustos'ta gelmeyin +1, gidecekseniz sardegna ya salento gibi yaz turizmi olan yerlere bakabilirsiniz ama napın edin şehire gelmeyin. Yemek yiyecek yer bulamazsınız.

Ayrıca 2 yıldır turistik giriş yasak, mevcut yasaklar 15 mart'a kadar geçerli, uzatılıp uzatılmayacağı belli değil. Umarım uzatmazlar artık.
  • mirafiori  (12.02.22 17:26:50) 
Mirafiori +1

Agustosta sardegna vs yerlere de gitmeyin. Yaz tatili yerlerinde konaklama fiyatlar ucmus oluyor, plajlarda havlu koyacak yer kalmamis oluyor vs.

Roma-floransa-venedik de hayir, gercekten tum ulke tatile cikiyor, ac kalirsiniz Temmuz ya da en guzeli eylul olur.
  • kuehles blondes  (16.02.22 18:59:18) 
@kuehles

Teşekkür ederim cevaplarınız için. Ağustos adli tatil olduğu için ve ikimiz de avukat olduğumuz için gidebileceğimiz tek ay.

Sanırım italya hayalimizden vazgeçicez :(
  • turuncu tonlarda  (16.02.22 23:33:45) 
yazin italya, ispanya vs. gitme, hem cook sicak hem de agustos almanlarin falan da tatili oldugu icin hepsi deniz kenari bir yerlere gidiyor.


  • Ley  (16.02.22 23:46:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.