[]

Resimlerden Video Yapma Programı Basit

Arkadaşlar elimdeki resimlerle arka planına bir müzik koyarak video yapmak istiyorum bir de resimler arasında geçerken resimler düz geçmesin power pointteki gibi ufak tefek efektler olsun istiyorum. bu işlemleri yapacak basit bir program arıyorum. eskiden windows movie maker vardı yapıyordu bu işleri kaldırmışlar.

internetten 3 tane program indirdim denedim resim ve müzik kısmında sıkıntı yok ama resimler arasına geçiş eklenmiyor o programlarda.

şimdiden teşekkürler.

 
Adobe Premiere


  • ankarakecisi  (11.02.22 10:12:18) 
Movie Maker halen daha var, linki aşağıda...

www.microsoft.com

Alternatif olarak ücretsiz VSDC programını ara sıra kullanıyorum ben ufak tefek işler için, arayüzü kavradıktan sonra bahsettiğiniz işlemler kolay bir şekilde yapılabiliyor...
  • arpaci kumrusu  (11.02.22 11:15:36) 
proshow kullanıyorum.


  • mr sua  (11.02.22 14:22:14) 
  • foster  (11.02.22 15:49:08) 
oldukça basit ve ücretsiz olarak openshot var. www.openshot.org


  • d e j i n  (11.02.22 21:01:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.