[]

Koku alamıyorum, tat alıyorum?

Kovitim. Ne zaman düzelir, sizde ne zaman düzeldi?
Koku alamiyorum, tat alıyorum bu nasıl oluyor? Tat da gider mi?



 
Çevremde hastalık negatife döndükten sonra ki birkaç hafta içinde koku ve tat duyusu düzelen de var. 8 ay geçmiş olmasına ragmen hala düzelmeyen de var. Benimki 2 ay sonra yavaş yavaş düzelmeye başlamıştı


  • limonlu eksi  (10.02.22 20:14:54) 
Benim 2 gün sonra düzelmeye başladı, 5. Gün tam olarak alıyordum koku. Odanda biraz türk kahvesi , , farklı esanslı kremler vs bulundur, birkaç saatte bir kokla.


  • sumuklu asilzade  (10.02.22 22:54:07) 
benimki hastalik gectikten 2 hafta sonra (her gun biraz daha artarak) geldi.

benle ayni zamanda olan erkek arkadasim 2,5 ay gecti hala koku almiyor. onun bir arkadasi bir senedir almiyormus.
  • supergirl  (11.02.22 01:02:13) 
Benim 4 günde geldi ama 2 aydır gelmeyen de var. Biraz şans meselesi. Eğer 2 haftadan uzun süre gelmezse, koku terapisi yapmaya başla fayda görülüyor.


  • lcha  (11.02.22 09:31:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.