[]

Diş Macunları

Diş macunlar arasında gerçekten bi kalite farkı var mı, yani dün 10 liraya diş macunu gördüm, 10 liralık diş macunuyla 100 liralık diş macunu arasındaki kalite farkı ne olabilir, ya da böyle bir fark gerçekten var mı? Teşekkür ederim.




 
kanserojen maddeler fazla olabilir.
etken maddeler iyi olamayabilir.

opelesence diş macunu elbette daha iyi.
sensodyne de markette satılanlar açısından daha iyi.
  • rewlack  (10.02.22 13:39:42) 
Aşırı ucuz olmadığı sürece fark yok. 10 liralık macun da kullanmayın tabii: kısa vadede ağız içinde yara vs yapabilir, uzun vadede daha ciddi yan etkileri olabilir.


  • art pepper  (10.02.22 13:42:31) 
'Florür'ün zararları' ve 'florür içermeyen diş macunları' konularını Google'dan bir araştırmanı tavsiye ederim.


  • Mirket  (10.02.22 13:48:00) 
Abi 100 liralık diş macununda florür yok mu?

Bu Opelesence içeriği mesela?

Glycerin, Aqua, Silica, Sorbitol, Xylitol, Aroma, Poloxamer 407, Sodium Lauryl Sulfate, Carbomer, Sodium Benzoate, Sodium Fluoride, Sodium Hydroxide, Sucralose, Xanthan Gum, CI 42090, CI 19140

Madem bu florür zararlı o zaman bunu kullanmayanın pahalı kullananın ucuz olması lazım fakat 29 liraya florürsüz Parodontax 108 liraya florürlü Opelesence var.
  • Zaman Tamircisi  (10.02.22 14:03:20) 
paradontax'tan başka diş eti kanamamı çözen ürün bulamadım. uzun yıllardır hep paradontax kullanıyorum memnunum


  • harmanyeri  (10.02.22 14:45:53) 
Kapitalist düzende şu şekilde uygulamalar vardır.

1. Bir ürün yaparsın, az biraz reklam yapıp piyasaya sürersin. Herkes alır.
Aynı ürünün ambalajını ve marka adının bir kısmını değiştirip albeni katarsın. Büyük bir reklam kampanyası düzenleyip ülkenin en tanınmış yıldızını oynatırsın. & kat fiyat koyarsın. Bunu da zenginler alır.

2. İçindeki bir maddenin sağlıksızlığı ya da içine konulacak yeni bir maddenin sağlığa katkısı hakkında tanıtımlar düzenleyip ürünün marka adı ve ambalajında ufak değişiklikler yapıp 8 kat fiyat koyup piyasaya sürersin. Bunu da takıntılılar alır.
  • Mirket  (11.02.22 11:17:51) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.