[]

Taziyeye giderken

Arkadaşımın babası vefat etti, taziyeye gideceğiz. Ben bitkileri çok seviyorum, evdeki bitkilerden birini güzel bir saksıya dikip, babasının anısına hediye etmek istiyorum ama abes mi kaçar?




 
Evet gereksiz bir eylem olur


  • freebird5406_2  (10.02.22 13:23:07) 
Olmaz.


  • Erva  (10.02.22 13:30:31) 
gitmez, taziye evine yemek gider, onu yapamazsanız, çay, şeker, türk kahvesi gibi şeyler götürülür


  • love and trust  (10.02.22 13:33:28) 
aşırı saçma.
olmaz.

  • rewlack  (10.02.22 13:40:11) 
bence güzel düşünmüşsünüz ama acıları yeniyken, kalabalık içinde olmaz. eğer bitki sever bir aileyse üzerinden biraz vakit geçtikten sonra X amcanın anısına dikmiştim diye hediye etmeniz daha anlamlı olur.


  • evde liyakat kalmamis  (10.02.22 13:43:06) 
4 hafta oldu. ben hamile olduğum için ve gelen giden çok olduğu için bu süreçte, ne olur ne olmaz yakında açık havada bir yerde görüşelim dedi. öyle kalabalık bir taziye evine gitmiyoruz yani, cevaplar için teşekkür ederim ama türk kahvesi, şeker gibi şeyler de bana çok jenerik geliyor zaten.


  • gmzo  (10.02.22 13:48:14) 
boyle zamanlarda sadece yaninda olmak yeterli o anda hediyenin bir kiymeti yok


  • tahtakafa  (10.02.22 13:49:25) 
Aradan zaman geçtiyse @evde liyakat kalmamış'ın dediği gibi götürebilirsiniz bence.


  • kobuzchu kiz  (10.02.22 14:50:18) 
cicek, bitki genelde guzel seylerde tercih ediliyor. bu nedenle biraz hosgorusuz gorulebilir. onun yerine babasinin adina fidan diktirebilirsiniz belki illa bitkiye yonelecekseniz. kendi adima dusundugumda babamin taziyesine gelen bitkiye gordukce hep hatirlatacagindan dolayi hos bakmazdim sanirim.


  • 65 derece  (10.02.22 18:08:25 ~ 18:09:00) 
Biz çalıştığım zümrede birinin kaybı olduğunda anısına ağaç diktiriyoruz tema’ya bağış yaparak. Karşı taraf hep mutlu oluyor kaybettiği kişinin adının böyle yaşayacağı için. Bence sizin rahmetli için diktiğiniz bitki de onun anısını yaşatacaktır, hoşlarına gider, güzel bir jest olur.


  • duma duma dum  (10.02.22 19:10:26) 
götürürsen,z nasıl hisseder biliyor musunuz, zamanla o bitkiyle duygusal bir bağ kurar. götürdüğünüz şey de canlı birşey olduğundan, solup gittiğinde de yine üzüntüsünü tazelemiş olursunuz. siz o bitkiyi götürünce, babasıyla bir bağlantı kurulacaktır ister istemez (bilinçli ya da bilinçsiz). o da solup gidince ikinci bir üzüntü yaratmanız kaçınılmaz olur..


  • love and trust  (11.02.22 09:49:35 ~ 09:50:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.