[]

türk telekom şikayet

bir iki haftadir internetimiz yok. musteri hizmetlerini aradigimizda mart ayinin sonunda geleceklerini soyluyolar. kablomuz kopmustu. kofra takmaya geleceklermis. bu islemin bu kadar uzun sürmesi normal midir yoksa surunduruyolar mi? internet artik çerezlik bi ihtiyaç değil milyon tane isimiz oluyor işten de kovulmuşum kendim paket satin alsam haftada 80 90 lira pisi pisine ona mi harcayacagim. issizlik maasim bi seyim de yok. şikayet etsen nereye sikayet edecegiz onu da bilmiyorum. sikayet edilir de kisa surede cozulmesine katkisi olur mu bilmiyorum.

iş basvurusunda bile bulunamiyorum ya. bu ne rezalettir.


 
kofra ne alaka anlamadim. Elektrik tesisati degil ki?

Kopan ic tesisattaysa siz onartacaksiniz. Yoldaki dagitim kablosu koptuysa Telekom onaracak. Kullanamadiginiz sureyi faturalarlar ise BTK'ya sikayet edebilirsiniz.

Anlamadigim su, yol kablosu kopsa etkilenen is yerleri vb de oldugundan cok cabuk tamir ediliyor. Sorunuz acik degil.
  • darkrocq  (10.02.22 11:46:10 ~ 11:46:44) 
birkaç hafta önce biz de böyle bir şey yaşadık ama bu kadar uzun sürmedi yanılmıyorsam on gün sonra geldi. 1.5 ay çok uzun bir süre. şikayet edebileceğiniz her yerden şikayet edin. btk'ya şikayet edin ve sosyal medyadan sesinizi duyurmaya çalışın. müşteri hizmetlerini aradığınızda interneti iptal edeceğinizi hatta dava açabileceğinizi söyleyin. ama sosyal medya etkili oluyor. twitterla sonuç alındığını gördüm. taahhüt anlaşması varsa tüketici hakem heyetine verip fark ödemeden iptal edilebiliyor diye bir şey okumuştum ama çok emin değilim o da araştırılabilir. diğer firmalarla görüşüp iptal etmeyi düşündüm ben ama gerek kalmadı.

sorunu açık söylemeyebiliyorlar. bizim apartmanda diğer dairelerde yokken onlara ayrı bize ayrı sebep söylüyorlardı. komşulara sorabiliyorsanız sorun.

kablo koptu diye 1.5 ay internetin gitmesi çok saçma bir şey. bir yandan müşteri hizmetlerini sıkıştırın öte yandan diğer kanallarla şikayet edip hakkınızı arayın. müşteri hizmetlerinde şikayet kaydınız olsun mutlaka iki gün içinde(?) çözmek zorundalar, bu tarihleri de kaydedin. kayıt siliniyorsa iki gün sonra, yeniden kayıt açtırın.

faturada internet veremedikleri günlerin ücretini almıyorlar ama sonuçta biz o parayla gidip aynı hizmeti alamadığımız için hiçbir şey ifade etmiyor.
  • curious mind  (10.02.22 14:07:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.