[]

Playstation 4 pro sorusu

ben bir halt yedim, çok fazla aklımda yokken internetten 'Refurbished Sony PlayStation 4 Pro 1TB Black' siparişi verdim.

öncelikli sorum şu: toronto'dayım. fiyatı 550cad, yani 6.000tl'ye aldım. uygun fiyat mı, nasıl sizce?

bir de bunun sadece online indirdiklerini mi çalıştıran yoksa cd takabildiğin versiyonu olduğunu nasıl anlarım? dediğim gibi, 3-4 gündür aklımda vardı almak, stokta son kalanı görünce yapıştırdım, çok fazla araştırma yapamadım.

bir diğer soru: büyük bir ihtimalle deli gibi oynamayacağım ama yine de ayda 4-5 oyun denemek isterim. bunun en ucuz yolu hangisi olur? psn kardeşliği vs metodlardan hangisini önerirsiniz?

ve son soru: hikayesi olan favori oyunlarınız hangisi? (last of us gibi popüler olanları zaten duydum, daha çok köşede gizli kalmışları merak ediyorum)

teşekkürler.

 
Bence aşırı pahalı.

Şu an stoklarda yok ama PS5'in dijital versiyonu zaten 499 CAD. PS5 piyasada yok diye PS4 Pro'yu PS5'ten pahalıya kitlemişler. Ama yapacak bir şey yok. Her yerde durum böyle. Normalde ABD'de PS5 dijital versiyon 399 Dolar + Vergi fiyatına satılacak ama stok olmadığı için 1.200 dolara falan satılıyor.

PS5'te stok sorunu giderildiğinde (seneye falan) elindeki PS4 Pro hiç para etmeyecek.

Diğer soru: Ps4 serisinde zaten disksiz sürüm yok. Hepsi hem dijital hem de disk kopyalarını çalıştırmak üzere tasarlandı.

Diğer soru: PSN kardeşliği için varsa tanıdığınız mantıklı. Ayda 4-5 oyun çok gereksiz. Bir hevesle alıp hiç oynamadığın tonla oyun olur arşivinde. İndirimleri kovala. Uygun fiyatlı güzel oyun olursa ayda 1, bilemedin 2 oyun alırsın en fazla. Zaten bir oyun alsan 1 ay idare eder seni 7/24 oyun oynamıyorsan.

Oyun olarak Detroit: Become Human öneririm.
  • himmet dayi  (10.02.22 08:29:28) 
Days gone’ı tavsiye ederim.


  • oldtimer  (10.02.22 12:19:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.