[]

Ölü doğan kediler sonrası anne kediye be yapmalı?

Bir arkadaşımın kedisi doğum yapmış, ikisi ölü doğmuş, biri de ikinci günü görmeden ölmüş. Şu an hiç Yavru yok ve anne kedi ciyaklayip duruyormuş.

Benim aklıma süt anneye ihtiyaç duyan yavru kedi bulmak geldi ama başka napilabilir


 
valla benim kedinin de yavrular ölü doğdu sonra kedi depresyona girdi sonra annesi dığum yapınca o yavruyu kendi yavrusu gibi bağrına basmıştı baya ikizi gibiydi ztn
dediğin gibi bir şey yapılabilir

  • neira  (09.02.22 20:38:33) 
hayvansever komunitelerini bir dolasin online, muhakkak annesiz kalmis yavrulara sut anne arayan birileri vardir. hem yavrulara cok faydasi olur hem de anneye.


  • robokot  (10.02.22 01:00:09) 
Peki yavruları hemen sahiplenir mi acaba?


  • mezarkabul  (10.02.22 05:15:49) 
o biraz sans isi, yavruya gore degisiyor. kabul ederse aninda eder genelde yoksa istemedigini belli eder. o zaman baska yavru(lar) denenebilir.


  • robokot  (10.02.22 13:03:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.