[]

Bir alacak ödeme sorusu

alacak bir ödemem var hemen şimdi istersem 25.000 tl trink verilecek 3 ay sonra almayı kabul edersem 30.000 tl olarak verecekler. sizce değer mi beklemeye? alıp dövize çevirirsem daha çok kar edebilirim, siz olsanız ne yapardınız?




 
5 binlik fark kazanmak için 25 bini kaybetme. Parayı bulduğun gibi al derim.
3 ayda kim bilir neler olur.

  • michael_knight  (09.02.22 19:51:10) 
Parayı bulduğun gibi al +1

Ülkede yarın ne olacak kestiremiyoruz ki. 3 ay böyle işler için aşırı uzun bir zaman artık.
  • msb  (09.02.22 19:56:51) 
Hemen al


  • photo85  (09.02.22 20:10:57) 
Su anda verebiliyorsa hemen almak en mantiklisi. 3 ay sonra karsindaki kisi/sirket batabilir, paray sıkısabilir vs. Elindeki 25, 3 ay sonraki 30'dan daha iyi su an icin


  • fakyoras  (09.02.22 20:30:03) 
hemen al + ne alabiliyorsan mal al. 3 ay sonra zaten 30 + üstüsün


  • ankarakecisi  (09.02.22 20:53:42) 
yaşanmıştır, hemen al.


  • kaset  (10.02.22 00:56:39) 
3 ayda %20 "garanti" faiz fena degil - ote yandan bakarsan bu kadar cok faiz teklif etmeleri zor durumda olduklarini gosteriyor, o yuzden 3 ay sonra alamamak olasi evet.


  • robokot  (10.02.22 01:04:54) 
Aziz Nesin'in bir arkadaşına borcu vardır. Arkadaşı arar ve gazete binasına gelerek borcunu alacağını söyler. Aziz Nesin "Tamam" der ancak parası yoktur. Şefi Halil Lütfü Dördüncü'ye gider ve avans ister. Şef "Olur" der ama parayı vermez, “Şimdi git, alacaklın gelince alırsın" der. Aziz Nesin ısrar edince şefi, "‘Bakarsın adam ölür gelemez, ben sana parayı vermekten kurtulurum. Bakarsın sen ölürsün, ben yine parayı vermekten kurtulurum’ der. Aziz Nesin de ‘Efendim, benim şansım yok. Ne adam ölür, ne ben ölürüm. Siz ölürsünüz ben parayı alamam. En iyisi siz şimdi verin" der.

İyisi mi siz şimdi alabiliyorsanız alın. 3 Ay içinde ne olacağını kimse bilemez.
  • tcyx  (10.02.22 14:07:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.