[]

Biontech yan etkileri

Merhaba,
2 doz Sinovac sonrası ilk Biontech aşısından sonra rahatsızlandım. Halsizlik, şiddetli eklem ağrıları ve ateş, titreme yaşadım. Benim duyduğum insanlar ikinci dozdan sonra genelde bunları yaşıyorlar. İlk aşıda böyle olduysa 2.de halim nasıl olacak diye endişeye düştüm şimdi. İlkine göre kesinkes daha ağır mı geçecek aşı sonrası yoksa orası belli olmaz mı?
Sizin deneyimlerinizi de alabilir miyim?
Teşekkür ederim.

 
2 doz moderna, bir doz biontech.
Ikinci doz moderna bir gün baya kötü yaptı.
Bir diz biontech sıfır yan etki yaptı.

Belli olmaz kısacası.
  • logisticsmanager  (09.02.22 17:13:22) 
Bende annemde sıfır etki gösterdi kardeşim mal gibi oldu. Değişiyor yani.


  • Zaman Tamircisi  (09.02.22 17:19:48) 
3 doz biontech var, hiçbirinde baş ve kol ağrısı dışında bir şey yaşamadım. çevre gözlemlerime göre hastalığı geçirip biontech yaptıranlarda daha çok yan etki oluyor.


  • makarnavodka  (09.02.22 17:40:43) 
ilk doz biontech sonrası iki gün yoğun kol ağrısı yaşadım, ancak ne ikinci ne üçüncü dozda en ufak bişey hissetmedim. üstüne covid atlattım sadece ilk gün baş ağrısı yaşadım onun dışında covidken bile en ufak bir halsizlik, ateş, eklem ağrısı yaşamadım. tamamen bünye ile ilgili yani.


  • hypathia  (09.02.22 18:10:48) 
3 doz biontech. Kol ağrısı dışında birşey olmadı, 3. dozda o da olmadı.


  • inheritance  (09.02.22 18:11:06) 
Belli olmaz herkes farklı tepki gösteriyor

ilk biontech dev kol ağrısı kaldıramayacak kadar başka bişey yok
ikinci biontech aynı kol ağrısı ve 1 gün halsizlik hasta gibi hal
üçüncü biontech sıpsıfır hiç bir şey

tam tersini yaşayan var 2 defa bişey olmayıp 3. de yatak döşek yatan var, aşırı belirsiz.
  • hedep  (09.02.22 19:19:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.