[]

oyun nerede oynayalim?

bu aralar canim sikiliyor, oyun oynamak istiyorum. ama cok degisik secenekler var, karar vermesi cok zor. tek bildigim pc istemedigim. cloud gaming, konsol ya da standalone vr istiyorum. en cok ilgimi ceken vr aslinda ama meta quest 2 tatmin eder mi, baska alternatifi var mi emin degilim. quest 2'deki oyunlar birkac oyun disinda cok ilgi cekici degil gibi. konsol almaya kalksam daha da karisiyor is. playstation yeni vr gozlugu cikaracak yakinda. ama ps5 ve vr almak bayagi pahaliya gelecek. zaten ne kadar oynarim bilmiyorum, cok uzun yillardir oyun oynamiyorum, yas olmus 37. bir de playstation oyunlari da pahali, game pass ultimate gibi bir servisleri yok. xbox'a vr gelecek olsa cok dusunmeyip xbox'a girecegim ama oyle bir soylenti bile yok gibi. xbox game pass ultimate bayagi iyi gorunuyor, ekstra para verip oyun almama hic gerek kalmayabilir. bir secenek de xbox + quest 2 alip ikisini de ayri ayri oynamak. ama oyle de pahali olacak yine. bir iki oynayip birakma ihtimalim oldugundan yuksek ucretler verip girmek istemiyorum oyun dunyasina. o yuzden aslinda xbox controller ve xbox game pass ultimate alip macbook'tan browser uzerinden online denemeyi dusunuyorum. ama vr deneyimi olmayacak boyle de. sizce ne yapmali?




 
internet kafeye git,
Biraz VR oyna. Saatlerce oynayamayacağını anla. İçinde kalmasın o düşünce.
Sonra nVidia GeforceNow aboneliği al bir aylık, bir süre oyuna. Sonra sıkıl.
Sonra hepsinden vazgeç.

işe güce yoğunlaş.

İyi eğlenceler :)
  • michael_knight  (09.02.22 16:17:38) 
ben quest 2 sahibi olarak önermiyorum ya. o kadar çok oyun yok bence içinde yetersiz geliyor.

ps5 de sahibiyim ama onu da öneremiyorum vr oyunların çıkmasına daha var ve çok pahalı çıkacak.

ben xbox series s + 3 yıl gamepass alırdım (aylık 21'e geliyor) daha biraz oynardım. kur zaten oynak elindekini dolar almak gibi düşün daha sonra ps5 vr çıkınca elindekini kolayca satıp upgrade edebilirsin PS VR aklını başından alırsa (hiç sanmıyorum ama)
  • a darkness coming  (09.02.22 16:38:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.