[]

Jack Wolfskin mi Columbia mı?

Bütçeme ve zevkime uygun aşağıdaki iki modeli buldum. Sizce hangisi daha kaliteli? İç anadoluda yaşıyorum, sıcaklık -20'lere kadar düşüyor, yağışların da maşallahı var. Hem yağıştan hem soğuktan koruyacak bir şey almam lazım.

www.trendyol.com

www.trendyol.com

 
İkisinin de montunu kullanmadım, ama Jack'in yorumları genel olarak daha iyi gibi hatırlıyorum bu konuda.
Bunların kendi sitelerinde de indirim vardı sanki, bitti mi? Trendyol'da fiyat bilgisi göremedim linklerde, mağazadan da emin olmak lazım.

  • dreamnesiac  (09.02.22 09:10:08) 
Bu arada North Face'e de bakabilirsiniz


  • dreamnesiac  (09.02.22 09:11:01) 
İkisinin de ürünleri gayet iyidir. Bence sitelerinden modellerin özelliklerine bakın, nereye kadar dayanıklı diye.

Yalnız bu fiyatlar biraz ucuz geldi. Maalesef son kurdan oynaklığında çok zamlandı bu markaların ürünleri. Bu fiyat aralığında bu markaların ancak rüzgarlıklarını falan bulabilmiştim. Jack wolfskinin bahsettiğiniz koşullara uygun montları 4000ler civarında şu anda.

İki markanın da çok fazla taklit ürünü var maalesef o yüzden bir fiyat karşılaştırmasına bakın mutlaka.

www.columbia.com.tr

hatta kendi sitesinde 4000 civarında bu ürün. 1500 lira daha ucuza satmasına takıldım.

Bu arada mutlaka iyi birer içlik alın bu ürünlerle.
  • anten  (09.02.22 09:20:42 ~ 09:24:20) 
@anten jack wolfskin'in resmi distribütörü olan spx'te de 2.599 TL bu model. Trendyolda 2.100 küsüre geliyordu indirim kuponu ile birlikte ama bedeni olmadığı için ordan alamıyorum. spx'ten sipariş vereceğim sanırım.
North face ve Columbia da bu fiyata kafama yatan pek model bulamadım. beğendiklerim hep 3.500 ve üstü fiyatlarda.

  • mustafakesekci  (09.02.22 10:33:46) 
Bunlar cok sicak tutacak modeller değil.


  • stavro  (09.02.22 11:18:06) 
@stavro bu fiyatlara daha sıcak tutacak marka/model öneriniz var mı? onlara da bakayım


  • mustafakesekci  (09.02.22 11:49:39) 
Decathlon'un ürünleri fena değil. Tabii içine içlik rüzgarlık vb desteklemek gerekir.

www.decathlon.com.tr
  • anten  (09.02.22 12:46:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.