[]

İphone’da telefon sessizdeyken çalsın ayarı var mı

Saçma sapan bir istek gibi gözükebilir ama değil.

Uygulamalar, oralarda çat diye açılan reklamlar direk sesli açılıyor telefon seslideyken. Ben istiyorum ki sadece arandığımda telefondan ses çıksın. Başka herhangi bir şekilde telefon ses çıkarmasın. Alarm hariç tabi o bağımsız çalsın hep.


 
odak diye bir şey var.

ayarlar-odak kısmında. ordan kişiseli seçip, istediğin kişilerden gelen bildirimlere izin verip. istediğin tüm uygulama bildirimlerini kapatabilirsin. böylelikle telefonu sesliye alıp, bu kişisel odak modunu açarsan sadece aramalara izin verir.
  • jack lupino  (09.02.22 00:14:28) 
Ayarlar / Ses ve Dokunuş kısmına geldiğinde Zil Sesi ve Uyarılar ayarının hemen altında düğmelerle değiştir var. Bu ayarı kapalı hale getirdikten sonra fiziksel tuşlar ile sesi sıfıra kadar kisarsan arama, WhatsApp bildirimleri, alarm, e-posta bildirimleri gibi bildirimlerde ses çalar ama uygulama içi seslerin hiçbirini çalmaz. Oyunlarda çıkan reklamlarda veya direkt oyun içi sesleri kısar.

WhatsApp, sms, eposta sesleri de gelmesin diyorsan jack lupino +1
Ama o durumda ekran ışığı bile yanmaz. Sadece ekran kilidini açarsan görürsün bildirimleri.
  • himmet dayi  (09.02.22 07:54:08) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.