[]

Anfi önerisi

Merhaba duyurunun sevgili müzisyenleri,

Bass gitara sonunda karar verdim. Şimdi anladığım kadarıyla bass gitar ve akustik anfileri farklı oluyor öyle mi ? Çünkü gittiğim mağazada bile anfilere göre deneme odalarını ayırmışlar vs.

Ama ben istiyordum ki hem akustik gitarla çalabileyim hem de bas gitarla ve de aynı zamanda şarj edilebilir ya da pille kullanıma müsait olsun (sokak müziği yapmayı planlıyorum çünkü)

Bu şartlar altında bana ne önerirsiniz. Bütçe yazmıyorum şu an aradığım özelliklerin hepsini yukarıda belirttim.

Çok teşekkür ederim.

 
frekans aralıkları farklı olduğu için normal bir anfiyi yırtabilirsiniz bas gitarla.


  • anten  (08.02.22 17:06:47) 
@anten o zaman bas gitara uygun önerin var mı ?


  • funl  (08.02.22 17:12:30) 
  • anten  (08.02.22 17:15:47) 
Her amfi önerisinde söylediğim şeyi yazmaya geldim :D

İkinci el en az 20 watt bir Roland Cube (bas) tavsiye ederim.

Akustik gitarı elektrik gitar amfisinde kullanabilirsiniz fakat bas amfisi ve elektrik/akustik gitarları karıştırmamanızı öneririm.

Bası elektrik amfisine zaten girmeyiniz, akustiği de bas amfisine girerseniz (amfiden amfiye değişmekle birlikte) genellikle muffled kapalı tercih etmeyeceğiniz bir ton alırsınız.

Şöyle bir opsiyon var klavye amfisi alıp (behringer'inkiler iş görür seviyede) mikrofon, akustik (line çıkışlı preamp olma şartıyla) bas gitar da girebilirsiniz.

www.sescibaba.com

şu listeden K serisi olan amfilere bakarsanız birden fazla inputları var sokak müziği için ideal. Akü ile ne kadar manalı sonuç verir tecrübem yok.
  • hedep  (08.02.22 18:47:16) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.