[]

Kalacak Yer Tavsiyesi

Önümüzdeki hafta çıkacağım iş gezisi sebebi ile aşağıdaki illerde konaklama yapmayı planlıyorum. Bu illerde daha önce fiyat/performans olarak memnun kaldığınız, temiz ve güvenli oteller hakkında tavsiyeleriniz varsa alırım.
3. ve 4. konaklamam iki lokasyonda görünüyor herhangi birinde kalabilirim.

1- Mersin
2- Gaziantep
3- Mardin / Batman
4- Kayseri / Aksaray

Bonus: Son zamanlarda iş sebebi ile konakladığınız şehir otellerinin gecelik fiyatları ne civardaydı? yolda ütülmeyelim durduk yere :)

 
1- Noax otel yeni açıldı, f/p gayet iyiydi.
2- Gaziantep Novotel'de kalmıştım birkaç ay önce, f/p olarak memnun kalmıştım.

Bu arada şimdi fiyatlarına baktım ikisi de bir hayli artmış birkaç ay önceye göre.
  • estella  (08.02.22 15:25:54) 
Gaziantep Divan.


  • rewlack  (08.02.22 15:31:19) 
Kayseri/Aksaray arasında tercih yapacaksan Kayseri'de veya ikisinin arasında olan Nevşehir'de konakla. Turistik yer olduğu için Nevşehir'de sınırsız otel seçeneği var. ucuza da pahalıya da istediğin kategoride otel bulursun. Aksaray o konuda çok zayıf, kalınabilecek 3-4 otel ancak var.

Nevşehir'de de Ortahisar beldesinde Mahzen Cave House veya Göreme'de Tulip Cave House tavsiye ederim. Kayadan oyma oteller bunlar, değişik bir tecrübe de olur daha önce kalmadıysan. Kararın bunlardan biri olursa yardımcı da olmaya çalışırım.

not : memleket Nevşehir, ikamet Aksaray
  • mustafakesekci  (08.02.22 16:23:20 ~ 16:24:43) 
Mersin grand bulut otel
Çok lüks değil ama güzel ve hesaplı

Kayseri fier otel bu biraz pahalı ama benim en sevdiğim otellerden

Haftada 3 gün otellerde kalıyorum. Ortalama bir otel 200-250 arası oldu. Biraz daha iyiler 350 civarı
Lüks otelleri bilmiyorum

Rezervasyon için aradığında firma çalışanlarına ne kadar yazıyorsunuz odayı diye sorarsın. Firmacilara indirimli yazarlar.
  • etna  (08.02.22 17:15:53) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.