[]

Çamaşır makinesi önerisi

Merhaba,

En son seneler önce makine almış birisine 10 litre, kullanımı kolay, uzun yıllar yine kullanabileceği, bol su alabilen, çamaşır makinesi arayışındayız. A enerji ve fiyat/performans olması önemli.

Marka ve model önerilerinizi bekliyorum.

 
Bosch, Siemens, Profilo üçlüsünden o an fiyatı uygun olanı. Zaten üçü birbirinin aynı, sadece logosu değişik. Profilo nispeten daha ucuz (sebebi pazarlama bütçesi daha düşük, reklamı vs. pek yok). Ama Siemens'te ya da Bosch'ta özel bir kampanyaya denk gelirseniz daha ucuza bulma ihtimaliniz var.


  • himmet dayi  (08.02.22 15:12:38 ~ 17:01:58) 
samsung'un bulaşık makinesinden değil ama çamaşır makinesinden çok memnunum.

miele alacak bütçeniz yoksa ya samsung ya da siemens diyorum.
  • blatta hiberna  (08.02.22 15:14:58) 
ben 4-5 senedir LG kullanıyorum, çok iyi fiyata almıştım ve şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım. performansından memnunuz. evde 3 çocuk olduğundan çalışma sıklığı da epey yoğun diyebilirim.


  • mustafakesekci  (08.02.22 16:31:00) 
Bosch, Siemens, Profilo üçlüsünden o an fiyatı uygun olanı + 1

Alternatif olarak Arçelik-Beko-Altus üçlüsünden biri.

Her iki marka grubunun Türkiye'de servis hizmetleri çok iyi. İstisnalar dışında memnuniyet yüksek. Zaten ikisi grup da Türkiye'de üretim yapıyor.

Bütçeniz el veriyorsa, Miele'ye de yürüyebilirsiniz.
  • kaptankedi  (08.02.22 16:34:12) 
komşum tamirci, servise en az gelen ürün arçelik der.


  • mr sua  (08.02.22 20:38:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.