[]

Kendinizi Sorgulama

Merhaba,

Avukat bir kuzenim var.Asla dinlemeye tahammülü yok.Kendi hep konuşsun.Ama asla beni dinlemek istemiyor.Toplumda nasıl davraniyor pek bilmiyorum.

Sürekli olarak aslinda beni rahatsız eden bir tavrı var.Saygisiz ve bencil bir tutum sergiliyor.Ama asıl sorun şu:ben aslinda buna tahammül edemesemde istediğim tepkiyi sırf akraba zaten senede bir kaç kez görüyorum diye tutuyorum.Kendime saygisizlik yapiyorum.

Ben alttan aldıkça o saygılı davranir görünüp,saygısızlığın dozunu farklı şekilde dozunu arttıyor.

Babamın misafiri olarak görüyorum aslinda.Cok uzak bir akrabalık ilişkimiz var zaten.

Yarın bizim bulunduğumuz ilçeye gelecek.14 saatlik bir yoldan.Pandemiyi bahane ederek,gelemem size ama geldiğimi bilin istedim demis babama.Ama beni aramadı.Ben de gelecekmis diye aramadım.Ama yarın beni arayacak eminim.

Asla buluşmak istemiyorum.Kendisi biz onun yaşadığı şehre ,gittigimizde her seferinde bir bahaneyle bulusmuyor.

Ama bulunduğumuz yer tatil yöresi olduğu için, bedava tatil icin geliyor buraya.Gecen sefer geleceğini söylediğinde gel asla demedim.

Ama kendi yaptığını anlasin diye;tam nasıl bir tutum sergilemeliyim sizce?1.Telefonu kapatayım? 2.Telefonu görmezden geleyim.3.Acip musait olmadığımi söyleyeyim.4.Sizin kendi seçiminiz ne olurdu?

 
Pandemi ve saglik kaygilarini one surerek gorusmek isterdim ama riske atamam diyebilirsin. Bu arada avukatlar meslek geregi sanirim hep boyleler. Takma kafana


  • nax  (08.02.22 03:58:47) 
şöyle bencil insanlara istediklerini vermeyin, açın telefonu kendisi en son size nasıl bir bahane sürdüyse aynısını sizde ona yapın. o utanmıyorsa siz neden utanacaksınız


  • eja  (08.02.22 08:42:58) 
ararsa geldiğinden haberin yokmuş gibi davranarak açıp müsait olmadığını söyle.


  • Improbable  (08.02.22 09:35:17) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.