[]

Erkek Kumaş Cüzdan Önerisi

Merhaba Sevgili Duyuru Sakinleri

Şimdi bir süredir bir cüzdan alasım var. Deri cüzdan büyük oluyor, efendime söyliyim çok terletiyor vs. diye şu otomatik kartlıklı cüzdanlardan aldım. Ona da kağıt para düzgün konulmuyor. Kat kat kat oluyor para. ATM vs. sorun oluyor, koyması çıkarması dert.

Dedim tekrar babam usulü cüzdana döneyim, kart çok ama kartlık işimi çözmedi çünkü. Deri de olmasın terletiyor vs. dedim. Kumaş cüzdan diye arıyorum hep bu lisedeyken kullanılan cırtcırtlı falan cüzdanlar çıkıyor.

Özetle klasik erkek cüzdan kafasıyla kumaş cüzdan arıyorum. Öyle bozuk para yeri falan olmasın, cırt cırt-çıt çıt falan istemiyorum. Var mıdır ben burada gördüm, buyur linki baya güzel diyecek bir cengaver?

 
küçük bir teşbih yapacağım izin verirseniz. elektrikli battaniyenin kalitelisini, markalısını gördünüz mü? Görmezsiniz çünkü elektrikli battaniye alt sınıf insanlar için tasarlanan, olabildiğince maliyeti azaltmak için en ucuz malzeme ile tasarlanmış ürünlerdir, genelde çabuk bozulur veya tehlike arz eder. Fiyatları da ucuzdur.
Sizin istediğiniz kumaş erkek cüzdanı da buna benziyor. Cüzdan için en önemli kıstas dayanıklılık olmalıdır. Orijinal deri cüzdanlar en dayanıklı cüzdanlardır. bakımlı ve özenli kullanılırsa (aşırı yüklemeden, sadece aynı pozisyonda popoda kullanılmadan) onlarca yıl size eşlik eder. Kumaş cüzdanlar yıpranmaya mahkumdur. çabuk dikiş atar, tiftir, esneme payı derideki gibi değildir, yumuşak değildir, ucuzdur.
Ben yıllardır deri cüzdan kullanırım. Orijinal deri cüzdan kolay kolay terletmez. İyi bir cüzdanda madeni para haznesi olmaz, zira madeni para hangi malzemeden yapılırsa yapılsın cüzdana zarar verir, şişkinlik yapar. Fermuar da gündelik erkek cüzdanlarımda kullanışlı değildir, bozulmaya meğillidir.
kişisel tavsiyem, hakiki deri cüzdan kullanmanız. Ben son cüzdanımı hoticten aldım. Matraş ve benzerlerini de tavsiye ederler.
Sorunuza cevap verme adına, kumaş cüzdan bildiğim kadarıyla adidas, nike gibi spor üreticilerde bulunur.
  • bugisme  (07.02.22 19:37:02) 
tr.uspoloassn.com

bunun da içi deriymiş ama bence spor markaların cırt cırtlı olmayanını bulabilirsiniz. muhtemelen o da çıtçıtlı olur mutlaka bir şeyi olur. üstteki yorumun aksine deri cüzdanlar bana hiç de dayanıklı gelmiyor. öyle bir parçalanmaya başlıyor ki pul pul dökülüyor
  • ala09  (07.02.22 20:17:42) 
aradığınız şey herschel roy rfid. fiyatları hoş değil ama kumaşları kaliteli, kart gözü bol, cırt cırt, çıt çıt yok ve kaba görünmüyorlar.


  • dimpled  (07.02.22 22:37:12) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.