[]

Bosch dikey sarjli supurge

Sarjli supurge almak istiyorum eski supurgem ile cok zor olmaya basladi cunku ama beni dusunduren en buyuk unsurlardan biri pil degisimiydi sonra ogrendim ki bu aletlerde de diger bosch el aletlerinde kullanilan piller kullaniliyormus ki mbu muthis bir sey bence.

Peki kullananlar peformansini nasil buluyor onerir misiniz?


 
hahah bütçe ne? pili çıkartılabilenler de var, yedek pil alabiliyorsun veya biterse öbürünü takıp devam etmek için falan.
hoover var bende, fena değil.

  • passion rules the game  (07.02.22 17:36:39) 
Ilk aldigimizda Cok memnunduk 1-1.5 sene oncesi. Simdi eskisi kadar cekim gucu yok - her gun temizlemedigimiz icin de olabilir tabi :-/


  • euteamo  (07.02.22 17:39:47) 
Valla 3k max herhalde bilmiyorum ki. Bak boyle bi alet var hem supuruyor hem masaj yapiyor olsa 4k da veririm yani degmesine bagli.

En buyuk bottlenecki pil bu aletlerin diye pili kolay degisen veya kolay temin edilebilen bakiyorum. Dyson mesela kendisi de cok pahali pili de. Xiaomi guzel gibi ama pil degisimi icin servise goturuyorsun illa bir fiyat bilgisi yok.
  • floydian  (07.02.22 17:41:23) 
Bende AnimalPro serisi var. Memnunum ama tüy toplamak için özel tasarlanmış başlıklar nispeten büyük parçaları (kedi maması gibi) çekmiyor. Fırçaya takılıyor yani. Onun için başlığı çıkarıp çekmek lazım. Şarjı da çok gitmiyor maalesef.


  • himmet dayi  (07.02.22 17:42:16) 
www.amazon.com.tr

geçen sene 1700-1800'e falan almıştım. fena değil. yedek pili 500 tl falan. hiper bir çekim gücü yok ama yeterli.
  • passion rules the game  (07.02.22 17:45:00) 
Vay be. Ovguler yagar beni bu dertten kurtarirsiniz diye dusunmustum.


  • floydian  (07.02.22 17:45:18) 
toz torbasız olması neden bir süre sonra çekiş gücünü azaltsın ki?


  • floydian  (07.02.22 21:49:22) 
filtresini çok iyi temizleyemezsen biraz çekiş gücü düşüyor da filtreyi sıfırlarsan gücü düşmez. niye düşsün?

yani övgüler yağdırılacak bir cihaz değil bence. dyson muhtemelen övgüler yağdırılacak bir markadır ama o da çok pahalı. bosch için yukarıdaki yorumuma ilaveten kullanım kolaylığı bakımından kablolu süpürgelere göre çok çok iyi. çok hafif, çekiş gücü güzel vs. ama işte 3 bin verince en azından 1 saat kullanabileyim dersin bence. turbo modunu açınca 9 dakikada pili tükeniyor. bence çok düşük.

universal pil olayı çok iyi tabii. eğer evde aynı bataryayı kullanan başka bir bosch alet varsa bu süre otomatik olarak 1 saate çıkmış olur. eğer yoksa aynı bataryadan alayım desen o da pahalı.
  • himmet dayi  (08.02.22 09:37:31) 
ben animal proyu 2500e almıştım. açıkçası parası kadar bir ürün olduğunu düşünüyorum. animal olmayan modeli ile çekiş gücü arasında bi fark yoktu, biz başlığı sebebiyle bunu tercih ettik evde kedi var diye. çok farkediyor mu bilemiyorum karşılaştırma şansım olmadığı için.

ha büyük süpürgeler gibi çekiyor mu? bence çekmiyor ama yine de o paraya ideal diye düşünüyorum. tüm halıları turboda çekeceksem arada bir kere tam şarj etmem gerekiyor.

yine bu fiyat civarı ise alınabilir bence.

xiaomi bana servis açısından güvensiz geliyor. o dönemde de bu sebeple tercih etmemiştik.

dyson ise aşırı pahalı. mesela dyson için V8 üzeri gereksiz, o modeli de her türlü iş görür diyolar. uygun fiyat ise o araştırılabilir.
  • elorelia  (08.02.22 10:29:33) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.