[]

Katlanır dağ bisikleti alınır mı?

Bisiklet aşkım depreşti son zamanda. Ankarada yaşıyorum odtu ormanında ve eymirde dağda bayırda sürmek için bir bisiklet almak istiyorum. hem yer sorunum olduğu için hemde taşıması kolay olsun derken gözüme 26" katlanır bisikletler çarptı. ama hem normallerine göre pahalılar fazla seçenek de yok. diğer yandan da azcık düzgün normal bisiklet alıyım desem devatlondakiler bile 5000 tl olmuş. katlanırların bir dezavantajı varmıdır? hb arabanın bagajında sorun olur mu ne dersiniz?




 
normal bisikletlerin ön tekeri mandallı olan modellerden bak, bisikletçiye gidip arabaya sığan modelleri deneyebilirsin

2.15 te dediğim yöntem
youtu.be

bu da ön kapıdan
youtu.be

bu da doğrudan arka kapı
youtu.be
youtu.be
  • freebird5406_2  (07.02.22 15:26:19 ~ 15:38:57) 
katlanır bisikelt hantaldır hiç efektif de değildir. hiç bulaşmayın derim. yokuş vs zor çıkar. yeteri kadar hızlanmaz. taşıması da düşünüldüğü kadar kolay değildir 15 kg falandır. onun yerine arabaya bisiklet taşıyıcısı almak daha mantıklı.


  • jack lupino  (07.02.22 15:31:19) 
Mosso markasının katlanır bisikletlerine bakabilirsin gayet büyük ve 26" jant olanları var. 2017 de Ankara'da almıştım ve memnundum. Diğer katlanır olanlar gibi ufak tekerli değil ve manevra sıkıntısı olmuyor.


  • Uncle Sam  (07.02.22 17:46:56) 
alinmaz +1. fiyati yuksek diye iyi bir sey gibi dusunme. bisiklete binmekle alakasi olmayan, sirf alisveris yapasi geldigi icin orada olan tiplere satiyorlar, o yuzden.


  • hot potato  (07.02.22 19:44:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.