[]

Denge bisikleti? (3-4 yaş)

3 yaşındaki kız cocuk için bisiklet bakıyoruz. 2 yandan destekli 4 tekerlekli bildiğimiz cocuk bisikletleri yerine yabancılarda ağırlıkla gördüğümüz denge bisikletine çocuğu alıştırma konusunda ikna olduk gibi. Yandan destek tekerli bisikletlerin sadece pedal çevirmeyi öğrettiği, bisiklete binmeyi denge anlamında desteklemediği yönünde görüşler coktu. Doğru bir noktada mıyız dersiniz?

Denge bisikletleri için de 2 farklı bisiklet bulduk. 12 inch janta sahip, ancak kadro boyları farklı (11-12 inch). Markalar hakkında da fikrimiz yok. Hangisini tercih ederdiniz?

www.hepsiburada.com

www.hepsiburada.com

 
öğrenmede destek tekerleklerinin hiçbir faydası yok.
denge bisikletine para vermek yerine sürebileceği 12 inç bisiklet alıp pedallarını sökün. öğrenince de pedalları takarsınız.

  • lazpalle  (07.02.22 14:45:02 ~ 14:45:27) 
bu denge bisikletlerinin ahşapları daha ucuz ve daha iyi. ebebkte satılıyor. myminibaby en bilineni ama ben n11 den bayrampaşada marangoz bulup gidip yaptırmıştım.
benim kız pek binmedi, ancak karakter meselesi biraz, başka çocukların deli gibi binip 3 yaşında bisiklet sürmeyi öğrendiğini de gördüm.
kesinlikle sizle aynı fikirdeyim,yedek tekerlekli bisikletlerden kat kat iyiler. ben bineceğini bilsem yine bundan alırdım.
yine de bineceği net olmayan bir şeye 1000 tl vermeyin bence letgoda falan bakın en kötü.
  • kenarortay  (07.02.22 15:23:02 ~ 15:23:40) 
cocukeller.com

Bizde bu var, 1 yaşında hediye gelmişti. 2 tekerlekli hale getirilebiliyor, bizimki 2 yaşında. Hala 3 teker kullanıyor ama ilk etapta da hemen alışmamıştı bisiklete.
  • curukturpkokusu  (07.02.22 16:16:00) 
Biz ahşap olanlardan almıştık, gerçekten de kullanmayı öğrendi, eskiden gerçek lastik kullanan iyi modeller vardı ama şu an piyasadakilerde öok kötü plastik bir teker var. Bu arada polisport marka şöyle bir model var arkadaşa aldık fena değil bikestore.com.tr


  • creepy  (07.02.22 23:50:05) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.