[]

Sizce urun iadesi alabilir miyim?

Olay soyle. D&r dan airpods siparisi verdim. Salak kafam niye appledan almazsin ki neyse. Urun elime ulasti az once. Kutusu orjinal airpods kutusu seri noyu da appledan sorguladim. Fakat kutunun icinden glrtech i11 diye sacma sapan dandik bi kulaklik cikti.
Hikaye sanki kutunun icini ben degistirip de parami iade istiyormusum gibi gorunuyor bakinca.
D&r la iletisime gectim iade kargo gondericem fakat alabilir miyim parami sizce? Kargo kutusu falan saglamdi kim neden degistirdiyse offf.

Bolbol fotograflarini cektim baska yapabileceğim bir sey var mi?

 
Birisi alip tekrar paketleme yapmistir. D&r da hmm saglam sifir urun diye tekrar stoguna koymuystur. Isin cok zor. Ben olsam ayni paketlemeyle hic acmadan iade ediyormus gibi yapmaya calisirim. Jelatinli geliyorsa jelatin makineleri falan var


  • floydian  (07.02.22 14:16:29) 
Airpods kutusunu telefonla eşleştirdiyseniz Find My'dan bakın bakalım neredeymiş kulaklıklar. İsterlerse kimin kullandığını falan bulabilirler, ama savcı mahkeme "ben de telefoncudan aldım" falan derken dava 15 sene sürer.


  • malheiros  (07.02.22 14:18:42) 
Airpods a ait kutu da yok ki. Kutu ustunde baska marka yazıyor direk sahte yani.


  • rayde  (07.02.22 14:21:10) 
Kutu orjinal dedigim ambalaji orjinal, uzerinde seri no vs yaziyor ama sarj kutusu sahte.


  • rayde  (07.02.22 14:21:56) 
Çok zor işiniz insiyatife kalmış ki dnr iğrenç bi şirket bu konularda.
Arada illegal işlemi yapan kişi belli değil teknik olarak sizin yapmadığınızın ispatı zor.

Sırf bu sebeple birazcık kanıt olsun diye sıfır ürün açılışlarımı video ile yapıyorum youtuber gibi :D kargo kutusundan ürün kutusuna kadar.
  • hedep  (07.02.22 14:24:24 ~ 14:26:35) 
Keşke video kaydı ile açsaydınız, değerli şeyleri kargo kutusu dahil video ile açmak lazım delil için.

Geçmiş olsun, hemen tüketici hakem heyetine gerekiyorsa savcılığa da başvurun. Sözlükte ve twitterda gündem oluşturmaya çalışın.

Marka karalama yapmadan objektif yazmaya dikkat edin.
  • John Bloor  (07.02.22 14:31:59) 
valla cidden zor işin hocam. eğer internetten sipariş verdiysen aynen kutulayıp iadeye versen de reddedilme ihtimali yüksek malum. kolay gelsin demek için yazıyorum.


  • roket adam  (07.02.22 14:52:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.