[]

ziraat bankasıyla başım dertte

kredi çektik 10 yere üye yaptılar hiç birini iptal edemiyorum. telefondan iptal yok internet bankacılıgından iptal yok. en yakın şubeye gidiyorum bu seferde kredi çektiğiniz subeye gidin diyor. kredi cektiğim sube de su an iptal edemezsiniz diyor. yok mu şikayet merci nereye şikayet edebilirim?




 
BDDK'ya şikayet edebilirsiniz.
ebulten.bddk.org.tr

  • nuevo  (07.02.22 11:29:57) 
yani ne alaka diyorum ama ola ki dernek üyeliği falansa e-devletten iptal edilebilir. başka absürd bir şeyse yine e-devletten bir bakın.


  • Improbable  (07.02.22 11:46:49 ~ 11:47:10) 
Tüketici Kanunu'nda bir ürünün satışının yanında başka bir ürün alma zorunluluğuyla koşullandırılamayacağı benzeri bir madde olmalı.
Onu gerekçe gösterip Genel Müdürlüğe bir mail yaz.
Olumsuz cevap alırsan 'Şikayetvar.com'a yaz.
Dikkate alıyorlar.
  • Mirket  (07.02.22 11:52:02) 
Bu arada özellikle konut kredisi çekerken bankalar çok fazla yan ürün satıyorlar bes + hayat sigortası + kredi kartı + deprem sigortası + ev sigortası vs vs gider böyle.

Özel bankalar da yine bir şekilde iptal edebiliyorsun. Ama devlet bankaları bu konuda biraz daha sıkıntılı süreçler yavaş işliyor.
  • nuevo  (07.02.22 12:37:54) 
Hayat sigortasıyla DASK'ın iptali olmuyor. Ancak lehdarı banka olacak şekilde başka şirkete yaptırabiliyorsun.


  • Mirket  (07.02.22 13:21:25) 
iys.org.tr

buraya bir bak istersen.
  • liberal  (07.02.22 13:52:33) 
O 100 tane imza attığın yerlerde bunlardan 3 sene çıkmayacapım gibi bildirimler var benim bildiğim.


  • pistranger  (07.02.22 14:07:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.