[]

AHCC nasıl bir takviye? Hpv’li olmayan biri kullansa ne fayda görür?

Bu takviye HPV için çok başarılı sonuçlar veriyormuş bağışıklığı yükselterek. Benim bağışıklığım çok düşük, sürekli hasta oluyorum. Sambucol, nutraxin, çinko, vitabiotics’in türlü takviye kompleksleri bana mısın demiyor. Dışarda biraz vakit geçirsem akşama burnum akmaya başlıyor. Beslenmeme dikkat ediyorum da; spor da yapıyorum ama yok. Bu takviye o kadar güçlüyse bana yararı olur mu?

Hpv’li olmayıp bunu kullanan var mı? Sonuçları paylaşır mısınız?


 
bağışıklık sisteminin az çalışması kadar fazla çalışması da sıkıntı. bu nedenle öncelikle bu konuda uzman bir doktora görünmek iyi olabilir.


  • yeninesiltupcu  (07.02.22 09:40:27) 
imuneks beta glukan veya koriolus mantarı ekstresi önereceğim kefirde uygundur.


  • aegina  (07.02.22 10:41:03) 
@aegina, kefir de imuneks de kullandım. Maalesef fayda göremedim pek.


  • nefertarii  (07.02.22 10:45:18) 
sizin için en yüksek beta glukan seviyelerine sahip oriveda uygun olabilir ama beta glukan içeriği yüksek tüm mantarlar bağışıklığı optimize edecektir fakat hpv bağışıklık sisteminizin ne kadar iyi çalışabileceğini etkileyen bir grup protein de üretir.


  • aegina  (07.02.22 11:40:24) 
Hpv yok bende. Ama bağışıklığı hpv’yi sıfırlayacak kadar yükselten bir takviye herhangi bir viral hastalık taşımayan beni nasıl etkiler diye düşünüyorum sadece. Beta glukan bir fayda etmedi açıkçası; yine bildiğiniz 2-3 saatliğine grip oluyorum; ertesi gün geçiyor filan…


  • nefertarii  (07.02.22 19:08:08) 
"Benim bağışıklığım çok düşük, sürekli hasta oluyorum." demek çok doğru bir yaklaşım olmayabilir. Sonuçta vücuttaki sistemler hep birlikte çalışıyorlar, bağışıklığınızda yapısal bir sorun olmayabilir ama mesela yeterli veya doğru beslenmiyor olabilirsiniz veya sindirim sisteminiz, bağırsaklarınız aldığınız besinlerin işlenmesi konusunda eksik kalıyor olabilir. Hormon sisteminizde belki başka bir problem olabilir. Rinit gibi konularda bilmediğiniz alerjileriniz tetikleyici olabilir. Veya daha da basiti farketmeden üşüyor veya vücudunuzun tepki göstereceği ortam -yiyecek vs. ile etkileşime girip hastalığa davetiye çıkartıyor olabilirsiniz.
Her insanın sisteminin ayrı olduğunu unutmamak lazım, aynı yemeği yiyen, insanlardan birisi deli gibi kilo alırken, diğeri alerjik reaksiyon nedeni ile kıvranırken, bir diğeri kilo veya diğer problemler olmadan hayatını sürdürebiliyor.
Vücudunuzun aldığınız katkılardan ne kadar etkin olarak yararlandığını bile bilemiyoruz şuan yazdıklarınızdan anladığımız kadarı ile. Belki önce eksik olanları belirleyip (çinko-d vit. vs.) ona göre doktorunuzla yol almanız, bunların emilimi, depolanması, kullanımı vs. konularında bir sorun var ise yine doktorunuz tarafından belirlenecek şekilde ilerlemeniz doğru olacaktır gibi geliyor bana.
  • yeninesiltupcu  (08.02.22 09:20:23 ~ 09:24:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.