[]

Portekiz’deki mağaza için isim önerileri

Madeira’ya fotoğraflarda gördüğünüz tarzda el yapımı seramik ürünler ve yarıdeğerli taşlı gümüş takı mağazası açmak üzereyim. Entellektüel seviyesi yüksek yaratıcı arkadaşlardan isim için yardım rica ediyorum. İçinde art geçerse iyi olur satış açısından. X art ya da art X gibi. Anatolia, oriental vb türk çağrışımlı olmamalı. Atlantic Art Center ya da Galeria Indigo, şimdilik aklıma gelenler. Teşekkürler.

eksiup.com
eksiup.com

 
Artugal


  • apistogramma  (07.02.22 01:49:33) 
Art + Portugal = Artugal


  • apistogramma  (07.02.22 01:51:10) 
Artgean Gem&Galeria


  • sen de git sen de unut  (07.02.22 02:05:18) 
Anatoliart

Edit: olmali diye okudum. Ibret olsun diye silmiyorum.
  • sopiro  (07.02.22 04:55:39 ~ 14:45:12) 
Hecate Art
Okeanos Galeria
Elysium Art
  • sydney  (07.02.22 05:07:35) 
mavi tonlarındaki ürünlerin yoğunluğu dikkatimi çekti. eğer koleksiyona azulejo tarzında işlenmiş birkaç ürün de eklerseniz bence "arte de azul", "azul art" veya "azulejos" gibi isimler dikkat çekici olabilir. bunun dışında yine mavi tonlarından ve jose saramago'nun portekiz'in önemli bir figürü olmasından hareketle "O Silêncio da Água" da çok hoş bir isim olabilir gibi geldi. bir çocuk kitabının adı ve "suların sessizliği" diye geçiyor türkçede.

bu arada bir çalışana ihtiyaç duyarsanız bana ulaşabilirsiniz...:')
  • vacigok  (07.02.22 11:55:23 ~ 11:58:01) 
anadolu ve turk ismini boşverin. azulejos portekiz'e özel birsey. kalkıp buyukada'da raki'yi uzo diye satmak gibi anlamsız bir hareket.


  • buenosdias  (07.02.22 14:36:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.