[]

Buralardan TV alınır mı? (Amazon, hepsiburada vs.)

1-2 bin daha uygun diye satın almalı mıyım yoksa mediamarkt’tan devam mı?

Bu arada 10 bin bütçeyle çıktığım 55” tv alma yolculuğunda 20 bin ile istediğim televizyonu buldum. Nolmuş bu televizyonlara ya sanki ev alıyoruz.


 
aynı fiyat olsa, hatta daha ucuza satsalar bile vatan teknosa mediamarkt'tan elektronik almam.

netten aldığım ne varsa problem olduğu gibi gönderiyorum ya da değişim talebi oluşturup yenisini alıyorum. ama bu mağazalardan ne alsam iade ya da değişim yapmamak için 40 takla attırıyorlar adama.

internetten almak her zaman iyidir. amazon en iyisidir. hb'de iyidir tabi
  • avatar is back  (06.02.22 22:31:27) 
Amazon'dan gayet de alınır. Ben bir ürün alacaksam ilk önce amazon'a bakıyorum, özellikle de elektronik bir alet ise. zira bir sorun çıktığında koşulsuz bir şekilde iade edebiliyorum. Satıcı kendisiyse bu iade süresi daha da uzun oluyor. Her türlü avantajli.


  • fraise  (06.02.22 22:32:48) 
Alınır, aldım. Satıcının kim olduğu ve kurulum desteğinin olup olmadığı önemli.

Kur artışı ile beraber uçtu fiyatları. Bazı şeylerden feragat edip aslında iyi bir TV alabilirsin o fiyata.
Aile evine regal aldırdım 60 inç, hiç beklemediğim kadar iyi çıktı. Android olmasına gerek yok mesela, tarayıcı da çok önemli değil diyorsan yutup netflix uygulamaları gayet iyi çalışıyor.
  • baba jo  (06.02.22 22:33:54) 
HB'den aldım mesudum:)

Almadan önce satıcının kütüğüne ve kullandıkları lojistik firmasına kadar araştırdım ama:) Sorun yok şimdilik. Garanti vb için mesela Samsung alıyorsanız Samsung Türkiye garantili olması önemli. TV'nin kutusunu siz açmayın, yetkili servis açmalı. Kutuda darbe vb varsa ztn almıyorsunuz. Yorumları vb iyice araştırıp etmişsinizdir ztn TV ile ilgili.
  • dreamnesiac  (06.02.22 22:36:29) 
teknosa ve mediamarkt'ta satışçılarla iyi diyalog kurarsan indirim alabiliyorsun. internet fiyatlarını iyice bilip gidersen karlı çıkabilirsin. hem de görüp beğenip alırsın.

bunu yapamadın diyelim, yine de televizyonu mağazadan beğenip internetten sipariş vermek lazım.
  • gabe h coud  (06.02.22 22:47:42) 
mediamarkt alacaksan internetten al mağazadan teslim al, iyi bir tüketici hakkına erişiyorsun.


  • fistikthecat  (06.02.22 23:13:56) 
Daha pahalıysa bile Amazon'dan alırım elektroniği. Mükemmel bir müşteri hizmetleri var çünkü. Kaç kez uğraşmadan değişim yaptım elektronikte.


  • inawen  (07.02.22 13:01:43) 
Amazon tercihli, ikisinden de alınır.

Burada tek dikkat etmeniz gereken satıcının kim oduğu. Amazon kendi ürün sattığı gibi, pazar yeri olarak da hizmet veriyor. A, B, C firmaları gelip, aynı ürünleri satabiliyor.


.
  • kartallar yuksek ucar  (07.02.22 13:55:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.