[]

İş görüşmelerinde maaş pzarlığı

Ben 10 lira istiyorum diyprum ik şirketine tamam diyolar esas şirketle görüşme yapıyorum. Bunlr diyor ki biz aslında 5 lira vericez diye düşünmüştük ama bence sizle anlaşırız sonra. Şimdi ben bunlrla nasıl pzarlık yapıcam? Ne demem lazım? Ayrıca İk şirleti niye her iki tarafın da rakamını bildiği halde beni bunlara yönlendiriyor? Bir de ik şirketine de söylemek gerekir mş ben size 10 demiştim bunlar 5 veririz diyo ne ayaksınız siz diye?




 
Ne pazarlığı yav. Böyle saygısızlarla konuşmaya devam etmeden kalkıp gidin. Google Maps'te olumsuz yorum yazabilirsiniz. Ekşi'ye de entry yazabilirsiniz. Ben olsam İK şirketine yazıyı döşerdim.


  • dissendium  (06.02.22 20:38:56) 
kusura bakmayın bu şartlar altında görüşmeye devam etmek istemiyorum. hiç boş yere enerjini harcama.


  • gabe h coud  (06.02.22 20:52:15) 
gabe h coud+1

ik, kendi priminin derdinde. bir iş verene bir çalışan pazarlarsa para alacak. sizi de belki anlaşırsınız orta yolda diye yollamıştır.
  • rewlack  (06.02.22 20:55:06) 
rewlack +1 :)

açık iletişim kurun, benim beklentim ve belirttiğim rakam bu, bunun altına inmem mümkün değil diye.
  • dreamnesiac  (06.02.22 21:19:35) 
Aslında Yüzdesel anlamda burda yazdığım gibi yarısını vermiyorlar. Yani ben 10 lira istiyorum bunlar %16 daha az veriyoruz biz aslında diyorlar. Bir de bişey daha sorayım madem. İk şirketleri fix bir komsiyon mu alıyor yoksa sizin anlaştıgınız maaşın brlli bir yüzdesi üzerinden mi koöiayon alıyor? Yani beni daha yüksek mAaş pazarlamasının ona bir etkisi oluyor mu


  • condom kurşunu  (07.02.22 00:10:19) 
X bir şirketle daha görüşme aşamasındayım, oradan 12k teklif gelmesine rağmen sizinle şu şu sebeplerle çalışmayı daha çok istiyor ve maddiyatı geri plana alıp beklentimi ona göre revize ederek size bu meblağı bildiriyorum ancak bunun da altında bir ücret kabul etmem rasyonellikten bir hayli uzak olacak diye oltayı atıyorsun, yerlerse hayırlı olsun yemezlerse canın sağ olsun.


  • materyalist imam  (07.02.22 00:18:44) 
İk şirketleri sizin yıllık alacağınız maaşınızın yüzde yirmisi civarı komisyon alır. Ama skalayı iyi biliyorlar. Size 10 dedillerse 10da diretin. Şirketin ikcıları ya tutarsa yapmış sallamayın geri kalan her şey olumluysa.


  • selimcigimisik  (07.02.22 06:57:48) 
IK sirketinde problem var, arada iki kati kadar fark varsa sizin mulakata girememeniz lazim.

Yakin zamanda bir kafa avcisi ulasti bana, maas skalasi 12-14. Ben skala beni baglamaz 16'dan asagi olmaz dedim ve ipler koptu. Normal prosedur boyle. 14.5 desem bir sonraki asamaya gecilirde herhalde ama o da bana yaramiyor. Rakamlar atmasyon bu arada, ama oranlar dogru.
  • cooperr  (07.02.22 08:44:46) 
@selim o kadar fark yok dediğim gibi %15-16 daha az veriyorlar.


  • condom kurşunu  (07.02.22 22:03:57) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.