[]

Duolingo Yıllık

550 liraymış. Değer mi sizce?

ve daha ucuza almanın bir yolu var mıdır acaba?


 
değmez.
bilgisayardan yapınca zaten yanma/bekleme yok.
bir tek çevrimdışı çalışamıyorsunuz. onun dışında gayet aynı gibi.
  • rewlack  (06.02.22 20:55:59) 
Ciddi düşünüyorsanız değer. Kullanıyorum, memnunum.


  • kaptankedi  (06.02.22 21:00:55) 
Senin göndereceğin davetiye linki ile duolingoya üye olan her kişi için 1 hafta ücretsiz üyelik alıyorsun.

Davet ettiğin kişiler gerçek kişi olmak zorunda değil. Sadece e-posta adresinin aktif olması lazım. Onun yerine de temp-mail'den bi mail alıp oraya davetiye gönderip 'farklı tarayıcı ile' o bağlantı üzerinden üye olursan kendine 1 hafta hediye etmiş olursun.

işin bitince temp-mail'den yeni bir mail alıp farklı kullanıcı için yeniden üye olursun. bunu yapmadan önce bir önceki üyelikten çıkış yapman lazım tabii.

temp-mail.org
  • himmet dayi  (06.02.22 21:08:13) 
ben 3 aylik almistim bir ara. baya da kullandim. reklam yok, sinirsiz hak var, quizler yapabiliyorsun falan filan. Kaptankedi'ye katiliyorum, uzerine duseceksen eger deger, aldim dursun yapmayacaksan al.


  • 65 derece  (06.02.22 21:13:43) 
Değmez. Bir ara tam sürümünü kullanıyordum. Onun yerine Busuu'yu tavsiye edebilirim.


  • anladespina  (06.02.22 21:23:22) 
merhaba r10 forumunda gayet ucuza bulursunuz üyeliğiniz var mı?


  • yirmibesonbes  (06.02.22 22:17:38) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.