[]

önerebileceğiniz en iyi aktif karbonsuz bentonit kedi kumu?

merhabalar. az tozutan, güzel topaklanan bir kum arayışındayım. aktif karbonsuz olması şartıyla f/p ürünü memnun kaldığınız bentonit kedi kumlarınızı paylaşabilir misiniz? :)




 
pro line marsilya sabunlu kullanıyorum.2x10 kg olarak trendyoldan alıyordum. kilosu 3,2 tlymiş son aldığımda (18 aralık).şimdi baktım 4lira olmuş kilosu. (80tl). daha iyi kumlar elbet vardır ama ben fiyatına göre bundan iyisi varsa duymak isterim.


  • bugisme  (06.02.22 17:05:33 ~ 21:50:10) 
Temizmamaninki toz olarak çok kötü değil ama bir iki defa açık havada kovandan kovaya aktarınca baya iyi oluyor. Benim kışın kum ihtiyacım oluyor, yazın kediler bahçeye çıkıyor o yüzden kum konusunda çok seçici olmuyorum.


  • mezarkabul  (06.02.22 17:09:56) 
VanCat... Türkiye'deki en büyük bentonit üreticilerinden. Temizmama ile aynı içerik, fiyat daha uygun.

Daha iyisi (en iyisi) dolar ile maaş alıyorsanız :) EverClean
  • alfired  (06.02.22 19:06:04) 
Geçenlerde burada sordum, tavsiye üzerine Sanicat aldım, oldukça memnunum.


  • giovanne  (06.02.22 19:13:36) 
dilerseniz bir de çam pelet ürününü deneyin


  • seferyan  (06.02.22 20:03:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.