[]

Bilgisayar için gamepad önerisi lazım?

Merhaba,

PC'ye uyumlu (doğrudan tak çalıştır olmalı) gamepad arıyorum. Özellikleri; kablosuz olacak, şarjı için şarjlı pil veya pil yuvası değil de dahili bataryası olacak, ellerim büyüktür çok ufak olmayacak ve en önemlisi uzun ömürlü olacak.

Çok övüldü diye amazon'dan MSI Force GC30 V2 aldım daha 2. haftadan sol üstteki joystiği bozuldu. Aldığımda bin lira civarıydı, iade ettim, sağ olsunlar sorun çıkarmadılar. Bu nedenle bin lira bandında(+500 daha çıkabilirim) mümkün olan en kaliteliyi almayı çalışıyorum, öneriniz var mıdır?

Teşekkürler.

 
xbox wireless controller ? (pil olayından elemişsiniz sanırım ama bence en iyisi bu)


  • AlsterWasser  (06.02.22 15:41:50 ~ 15:44:30) 
PS'in DualShock 4'ü (v2) bayağı iyi. Bir de DS4Windows diye ufak bir program kuruyorsun PC'ye. İstersen tuşlara makro bile atayabiliyorsun. Atıyorum X'e basınca klavyede 5 defa W'ya basmış gibi yapabiliyorsun. XBox Controller da bu programla konfigüre edilebiliyor.

Bluetooth ile bağlanıyor PC'ye. İstersen kabloyla da bağlanıyor. Şarjı azalınca kabloya geçmek mümkün. Steam'de de direkt DualShock desteği var.
  • himmet dayi  (06.02.22 15:59:39 ~ 16:00:44) 
xbox +1 hiç logitech veya ds4 ile uğraşma.


  • false pretension  (06.02.22 16:10:54) 
10 küsür yıldır xbox controller(hem xbox360 ile gelen hem de sonraki güncel versiyon) kullanıyorum. Xbox360 ile gelen 2 gamepad halen taş gibi. Ev arkadaşımda ve kardeşinde toplam 4 tane var yine 5 yaşından fazla hepsi ve sapasağlam.


  • reactionic  (06.02.22 16:33:41) 
uyumluluk açısından xbox kolu en iyisi. denemeden önce "ne kadar fark olabilir ki?" diyebilirsiniz ama dener denemez farkı anlıyorsunuz.


  • late viper  (06.02.22 16:35:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.