[]

iş bulabilmek için kurs önerileri alıyorum

30 yaşına girmek üzereyim. doğru dürüst bir iş deneyimim yok, ingilizcem iyi değil, dandik bir bölümden mezunum. neden böyle oldu diye sormayın, oldu bitti artık, biraz daha kötümser kalırsam hayatım bu şekilde bitecek zaten.

1-2 kursa gidebilecek kadar para var (akraba destek çıkacak). 2 kurs diyelim biz buna. şu an yaşımdan dolayı "şu sektör hoşuma gidiyor", "şuraya girmek isterim" gibi bir şey demeye hakkım olmadığını düşünüyorum (sektörlerden de bihaberim zaten) ama mümkün mertebe ofis işi, masa başı bir iş arıyorum.

sorum şu: hangi 2 kursa gidersem bu benim için "mevcut durumumda" en iyisi, en "efektifi" olur. hangi 2 kurs, benim işe girme ihtimalimi en çok arttırır? hatta hangi 2 kurs, beni bir işe sokar?

yardımcı olursanız çok çok çok sevinirim. çok teşekkürler.

 
Ön muhasebe ilanları görüyorum çok. Muhasebe kursları da yaygın bildiğim kadarıyla. Bir de Logo programı isteniyor. Bunların faydası olur. Ek olarak bordro hazırlama ve özlük işleri konusunda da eğitimler var. Bunlar sayesinde de İK personeli olarak iş arayabilirsiniz. Lisans mezunu değilseniz, teknik alanlara yönelmek isterseniz kesinlikle kaynakçılık öneririm.


  • dissendium  (05.02.22 23:05:52) 
Keşke bölümü de yazsaydın. İngilizcen olmasa da yurtdışına kapak atmak ister miydin? Kurslara ayrılan miktar kaç tl?


  • mg3929  (05.02.22 23:06:11) 
almancayı a2ye kadar getirip,
almanyaya dil okuluna gidin, sonrası için de orada meslek edindirme kurslarına geçiş hakkını araştırın.

  • rewlack  (05.02.22 23:10:47 ~ 23:11:00) 
lisans mezunuyum.

@mg3929: bilmiyorum ki ya. miktarı belirtmedi ama en az bir kurs garanti. tabii 40-50 bin liralık bir kursu da karşılamaz herhalde. iki kurs için 30-40 bin diyelim.

Edit: yurt disi biraz soguk bakiyorum ya. Urkutuyor yani. Bir de hicbir sey bilmeden gitsem ne yapacagim ki, nasil gidecegim ki?
  • hlot  (05.02.22 23:11:56 ~ 06.02.22 00:32:45) 
Techproeducation salesforce ya da tester kursu Türkçesi .


  • seyyar satıcı  (06.02.22 00:17:06) 
iş garantili msa kursu. o değilde 30una kadar birşey yapmamış birine 30-40 bin lira kurs yardım parası verilmesi anormal. muhtemelen vicdani yada zorunlu hissettiği için elini taşın altına koymuş. yoksa bu krizde kim kime böyle birşey yapar. parayı vereni geçtim bu durumuna üzülen yakınların beklentisi de önemli. bunları göz önünde bulundurmanı tavsiye ederim. dört elle sarılıp hakkını vermelisin o kursun.


  • buenosdias  (06.02.22 10:42:23 ~ 10:47:24) 
Hollanda ve Almanya'ya gittiklerinde ulkelerin en büyük ihtiyaçlarından biri hasta ve yaşlı bakicilariydi. Hatta bi arada ciddi ciddi 2 yıllık hasta bakıcılik okuyup gerekli ne eğitim varsa alip gitmeyi düşündüm, dilim de vardı.


  • sanguine  (06.02.22 11:06:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.