[]

Tinder avcısı

Ya bu çok saçma sapan bi hikaye değil mi? Kızlar borç içinde kaldım hayatım bitti diye ağlıyorlar, 2 senedir bakıyorum çok lüks tatillerden hiç geri kalmamışlar mesela. Adam aylarca çok lüks bi hayat yaşatmış bunlara ama kaptırılan paralarla bu hayatı yaşamalarına imkan yok. Yani bu çarkın kızlardan alınan parayla yürüme ihtimali yok. Hikayede bi sürü soru işareti var, adam yargı önünde bile ceza almamış ama netflix tüm dünyaya ifşa etti bunun hukuki bir sorumluluğu yok mu netflix için?




 
Kurgu sanki ya reality show tadında gibi geldi bana


  • olaylar olaylar  (05.02.22 21:32:41) 
Netlix iste. Bu hikayeler bayagi belli ediyor kendini. Gercek olmadilarini yani. Baska netflix belgesellerinde de boyle, bayagi belli yani kurgu olduklari.


  • stavro  (05.02.22 21:39:53) 
Abi Netflix'in bu tür programları komple kurgu.


  • Zaman Tamircisi  (05.02.22 21:44:13) 
3 yil onceki mevzu, yeni belgesel yaptilar.

www.dailymail.co.uk
  • darkrocq  (05.02.22 21:49:59) 
2 saate yakın bir tinder reklamı izlediniz, anlatılan veya yaşanan olayların çok çok çok büyük bir kısmı kurgudur. belki bu kurguyu yapmak için ilham veren bir ana fikir vardır ama üzerine güzel işlemişler geri kalan senaryoyu.


  • kent sakini  (05.02.22 21:50:29) 
kurgu değil yahu gerçek olay bu. ben de 2-3 sene önce başka bir yerde işlendiğini hatırlıyorum bu konunun. yarısında kapadım netflixte izlemedim olayı biliyordum çünkü.


  • false pretension  (05.02.22 22:01:24) 
Kurgu diyen arkadaslar kaynak gosterebilir mi? Yani kurguysa hikayenin gercegi nedir? Bana gayet gercek gibi geldi. Tamamen ponzi muhabbeti iste, 1 iste 3 ver, 5 iste 10 ver, 50 iste hicbisey geri verme.


  • icim urperiyor  (06.02.22 00:02:23) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.