[]

en güvenilir anket şirketi

seçim anketlerine bakıyorum da herkes hangi şirket olursa olsun “bunlar zaten onun adamı, şu seçimi bilemedi” yorumları yapmışlar. Son 3-5 seçim düşünülürse en tutarlı, objektif, güvenilir anket şirketi hangisidir diyebiliriz?




 
partiler büyük müşteri
partiye, güzel toplanmış esas datayı verse bile dışarıya düzeltilmiş* sonuçları verebilir imaj için, neden yalan söylemesin ki
güvenilir şudur demek yerine, biraz ondan biraz şundan, ortalamasını al derim

şimdi rastgele bi isme baktım. x partisine dair anket sonuçlarından sebep ona yandaş denmiş. halbuki bu isim y partisinde hem bakan hem de parti genel sekreteri idi. halen de eskisine benzer bir cemiyette barınıyor.
  • comp  (05.02.22 12:01:35 ~ 12:09:02) 
Son yıllardaki seçim sonuçlarını not alın bi kenara, sonra da seçimden önceki anket sonuçlarına bakın arşiv haberlerden.

Aşağı yukarı bir fikir verir, ankette AKP oyları çok yüksek olduğu için muhalifler ve bir çok medyacı tarafından yerin dibine sokulan, dalga geçilen, yalakalık yaptığı söylenen meşhur bir abi vardı.

Seçim akşamı sonuçlar onun anketine çok yakın çıkınca ağlamıştı herhalde. Onun firmasına da bakılabilir bozmadıysa.
  • John Bloor  (05.02.22 12:10:50) 
Konda, metropoll


  • signore  (05.02.22 12:12:39) 
Konda'yı tek geçerim!


  • halitkin  (05.02.22 14:15:59) 
en iyisi çok uzun yıllardır konda, ancak konda sadece seçimden önceki perşembe günü anket açıklıyor. bunların dışında metropoll var iyi sayılabilecek. kalanların çoğu sallamasyon. şimdi bi anket şirketi vardı mesela x partisini hep normal değerinde gösterirken bi aralar durduk yere o partiyi sadece kendi anketlerinde yükseltmeye başladı. bir defa youtube'da canlı yayında izlerken ekran paylaşımında whatsapp'ı açıktı 1-2 saniye bi dosyayı açıp sekmeyi kapattı ama durdurup mesajlarına bakmıştım son 8-10 mesajından 3-4 tanesi yüksek gösterdiği partililerdi (ahmet bey x partisi gibi)

ben de bir zamanlar çok takip ettim neredeyse her anket firmasının sahibini anket metodunu falan ezberlemiştim, şuna emin ol çoğu sallıyor inanma
  • avatar is back  (05.02.22 14:52:29) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.