[]

Gittikçe artan dozda sağ karın ağrısı

2 aydır devam eden bir ağrı. dahiliyeye gittim, safra taşından şüpelendi, usg'de çıkmadı. 30 gün oluyor usg'ye gireli. ilk başlarda rahatsız etmeyen bir ağrıydı, şimdi sıklığı ve şiddeti arttı. 1 ay önce karaciğer enzimleri ve usg normaldi. ağrı belime ve az miktarda sağ kürek kemiğime de vuruyor. safra ya da karaciğer değilse neden kaynaklanır bu ağrı?




 
pankreatit olsa safra kanalı veya amilaz değeri ile çıkması lazımdı. pek çok sebebi olabilir apandist geldi aklıma, kesin sizin de aklınıza gelmiştir gerçi. sorduğunuz soru her yoruma açık hocam, buradan çok sağlıklı bir sonuç çıkacağını sanmıyorum. mide de olabilir kalp de. geçmiş olsun, yerinizde olsam derhal başka bir dahiliye uzmanına görünürdüm.


  • bugisme  (04.02.22 23:26:20) 
Hocam istanbulda gaziosmanpaşada bi özel hastanede çok iyi bi dahiliyeci biliyorum. Kayınvalidemin diyabet ilaçlarını bıraktırdı tedavisi ile, eşimde de karaciğer yağlanması teşhisi konmuştu. O teşhisin hatalı olduğunu ortaya çıkardı falan. Gidebileceğiniz bir yer ise ismini vereyim.


  • zimbirik  (04.02.22 23:32:05) 
Benzer ağrı bende de var 2 yıldır. Kolonoskopi, endoskopi, röntgen, tomografi, defalarca ultrason kan tahlili yapıldı bağırsak ülseri ve iyi huylu prostat büyümesi dışında bişey bulunamadı.

Gastroenteroloji doktoru apandis mi acaba dedi ama kesinliğe kavuşmadı.

Ben prostat ile ilgili olabileceğini düşünüyorum.

Üroloji doktoru ilk tetkikler sonrası 2 tane antibiyotik yazmıştı. Tüm şikayetler, hatta başka şikayetlerde hemen kesilmişti.Sapasağlam olmuştu her yerim. Sonra yeniden başladı.
  • digits  (05.02.22 13:25:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.