[]

bu durumda laptop mı almalıyım başka bir şey mi?

basit bir soru olabilir ama yine de sormak istedim.
çoğunlukla yatağın içinde uzanarak ya da otururken kullanılacak.rahatlık açısından bu durumda direkt laptop mı alayım yoksa tablet falan mı? mouse yerine parmakla idare etmek de zor geliyor. teşekür ediyorum.



 
ne amaçla kullanacağınıza bağlı, iş içinse ben boyutu büyük olmasına rağmen laptopu açma zahmetine katlanıyorum. Ama yatmadan önce yatakta saatlerce boş boş gezinip video izlemek içinse ipad mükemmel bir seçim olur.


  • bugisme  (04.02.22 21:42:06) 
Bence kullanim açısından laptop daha rahat


  • all girls dream  (04.02.22 21:57:58) 
Yatağa uygun olan tablettir. Yastık battaniye bazada uzun süre kalır pek ısınmaz. Notebook ise içindeki fan sebebiyle çok güzel toz toplar ve bu sebeple iyi ısınır arızalanmaya ya da ani kapanmalara daha hazır bir hal alır.
Böyle meseleleri başta olumsuz yönleriyle ele almak lazım.

  • Erva  (04.02.22 22:11:18) 
aslında mantıklı olanı tablet almak ama bende her ikisi de olmasına rağmen eski alışkanlıktan mıdır bilmem, yatakta hala laptop kullanıyorum film izlerken vs.


  • kent sakini  (04.02.22 22:18:30) 
laptop. yatagin icinde kullanmalik telefonun var zaten, laptop al ki cesitlilik olsun.


  • hot potato  (04.02.22 22:20:28) 
macbook air (m1) tavsiye ederim. fansız yapısı ve trackpad'i ile tam aradığınız şey. tableti bir yere yaslamadan (diz vs) yatarak izleyemezsiniz.


  • swallowed arsenic  (04.02.22 22:32:28) 
Siz ne yapacaksınız, önemli olan bu. Uzun uzun yazacak, Excel dosyalarında çalışacaksanız laptop. İcerik tüketecekseniz(okuma, izleme vs) kesinlikle tablet.


  • kaptankedi  (05.02.22 00:14:12) 
Yatağın içinde iş değil keyif yapacağınızı varsayıyorum: tablet.

Tableti bi yere yaslamadan kullanamazsın diyenler için: Arkasından katlayınca on numero stand olan incecik kılıflar var. Çok rahat olur.
  • invictae  (05.02.22 12:15:09) 
Senin çözümün ultrabook.


  • halitkin  (05.02.22 14:18:32) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.