[]

Paraya Kaynak Göstermek / Hikaye Oluşturmak / Altlık Hazırlamak

Merhaba,

Dil okulu ile Avustralya'ya gideceğim. Orada 6 ay boyunca harcanacak parayı gitmeden görmek istiyorlar. (Ben orada calisicam kazanicam diyemiyorsun)

Paranin ciddi bir kismini aciklayabilsem de, %30 luk kismini ailemden ayarlamaya çalışıyorum.

Fakat bunu açıklamakta zorluk çekiyorum. Bir kısmı mirastan düşen pay, bir kısmı kardeşimin erasmus hibesinden kalan birikimi gibi.

Eski işler, para sürekli hareket halinde ve hesaplara girişi 3 4 aylık.
Daha kötüsü farklı hesaplardalar. Hepsini toplayıp babanin hesabına aticam ama bir hikaye lazim, sağlam bir hikaye. Babanın geliri iyi değil, öyle biriktirdi diyemeyebilirim.

Ne yapabilirim?

 
irlanda için insanlar kuyumcudan altınları bozduk belgesi alıyor. yastık altında duran altınlar vardı bunları bozduk alıp hesaba koyduk diyeceksin.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (04.02.22 10:27:58) 
Aynısı yer mi Avustralya için acaba?


  • 1zenciolmasamda  (04.02.22 11:17:05) 
Bu konuyla ilgili discord grubu vardir kesin. Oraya girmeye calisip sorun biri sizi kesin yonlendirecektir.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (04.02.22 12:03:55) 
dil kursu icin o kadar kasmaya gerek var miymis ya?
bizim tanidiklar, etraftan para bulup yazi aldilardi, bizim aile dostumuzdur bilmemedir ben sponsor oluyorum diye, yahut aileden akrabadan, bankada 3-4 ay dokunulmamis yekun.
bunlar yeterli olduydu.
danismaniniza sorun, ama bu kadar kasilmamasi gerek. sagdan soldan hesaptan parasi olan bir tanistan, akrabadan mumkunse hesap dokumu ile sponsorluk yazisi alabilreniz kafi gelebilir.
  • viva paulista  (04.02.22 12:12:38) 
ingiltere için bile şart 28 gün vadesiz hesapta kalmasıydı, üstüne "aha bu bana sponsor" diye hesap sahibinden imzalı evrak verip halledebiliyordun, ne tür bir hikaye istiyorlar ki?


  • passion rules the game  (04.02.22 12:33:46) 
Ya hepsi var, eskiden olan birikimler aslında. Detay istiyorlarmış... Paranin kaynağı ne nerden geldi vb. Gibi. Altın senaryosunu deneyeceğim gibi.

para sabit kalmiyor ki, gidiyor geliyor. Yan hesaplara gidiyor borsaya gidiyor ese dosta gidiyor geliyor... Çok dolanıyor. Bakalım neler olcak.
  • 1zenciolmasamda  (04.02.22 13:22:19) 
zamanında kardeşim İngiltere'ye giderken ev satışı vb. demiştik ama satışla ilgili bir belge göstermemiştik.

3-4 aylık sıkıntı olmamalı ya, daha hızlı dolaşım varsa kötü. Hepsini babanın hesabında toplaman daha kötü de olabilir danışmana sor kesinlikle. Paraları topladı vizeye başvurduktan sonra geri çekecek imajı oluşursa sıkıntı. Onun yerine babanın hesabında 4 aydır olan ve sana ayırdığı (mektup ile detayı yazılmış) para daha geçerli bence. Biz öyle yapmıştık.
  • nhk ni youkosu  (04.02.22 13:27:15) 
Hem babada hem kardeşte var, kardesimdeki küçük kısmı babaya aktarmayi düşünüyorum. Bunu yaparken de altın bozduracagim bankada direk, komisyondan girecek bir miktar ama en mantıklısı bu gibi... Danışmanlar bir bok söylemiyor...

İki kişi göstermektense tek sponsor daha iyi diyorlar. Adamlar zaten 6 ay için 6 ay tüm masraf kadar para görmek istiyor. Orada çalışacak olmam bir şey ifade etmiyor..
  • 1zenciolmasamda  (04.02.22 13:37:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.