[]

yedek anahtar kontağı açmıyor

1-seat ibiza aracın yedek anahtarını deneyeyim dedim, uzaktan zaten çalışmıyor (ışık yanıyor), kapıya da yarıya kadar giriyor, kontağa ise girmiyor bile.ana anahtarda böyle bi durum yok. çok rahat giriyor. sorunun çözümü için ne yapmalıyım?basit bi sorun mu, kendim çözebilir miyim?

2- ana anahtar ise geçenlerde otomatik olarak aç kapa yapmıyor. manuel olarak açıyorum kapıyı. ve ışık yanmıyor. pili bitmiş diyebilir miyiz? ne kadara hallolur?


 
2017 ibiza için geçen ay mediamarktan pil alıp kendim taktım. 15tl gibi bişeydi. ana anahtar için ekranda pil uyarısı verdi. yedeği hiç denemedim.


  • scudman1  (04.02.22 01:09:55) 
Sanki yanlış anahtar, anahtarlar karışmış gibi. Aracı aldığınızda (2. el ya da sıfır) yedek olarak verilen anahtarı yanlış teslim etmiş olabilirler.

Kontağa hiç girmemesi bu ihtimali arttırıyor, kapı kilidine yarım girmesi ise çok olağan hangi anahtarı soksanız oraya girer zaten bir kısmı.

Uzaktan da açmıyor zaten, %99 yanlış anahtar.

Anahtarları üst üste koyup dikkatlice bakın, dişleri farklıdır.
  • John Bloor  (04.02.22 10:09:30) 
evet dediğiniz gibi dişler farklı imiş
önceki sahibi ile iletişime geçtim
yine aynı markanın yeni modelini almıştı, onun anahtarı ile karıştırmış :)

şimdi gidiyorum, anahtarları değişicez :)
  • megacracker  (04.02.22 10:35:54) 
Allahtan zorlayıp kontağı filan bozmadınız, hadi hayırlı olsun.


  • John Bloor  (04.02.22 10:42:43) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.