[]

uyku tulumu tavsiye

şu uyku tulumlarından hangisini önerirsiniz. bahar ve yaz aylarında kullanılacak. baharda şapkalı tulum almaya gerek var mıdır? baş kısmından fazla üşünür mü? markaların verdiği dereceler pek gerçekçi olmuyor o yüzden kullanım deneyimi olan var mı sormak istedim.


www.decathlon.com.tr

urun.n11.com

www.amazon.com.tr

 
Bende yaz ve bahar aylarında kullanmak üzere Decathlon'daki tulumun 15 derece için olanından var (siyah olan). Gayet yeterli. Zaten tulum olarak kullanmıyorum bile, battaniye gibi üzerime örtüyorum. Decathlon olan yeter de artar bile. N11'le Amazondakilere çok güvenmemekte fayda var, poşet gibi birşey gönderirler verdiğin paraya yazık olur, Decathlon'dakinin ne olduğu belli en azından.

Ayrıca bahar ve yaz aylarında eğer çadırda kalınacaksa şapkalı tulumlara hiç ama hiç gerek yok.
  • Kayzer1919  (03.02.22 23:31:26) 
bahar ve yaz aylarında kullanılacak ama nerede kullanılacak? 2000-3000 metrede mi, antalya'da deniz kenarında mı? eğer yüksek rakımda kullanacaksanız hiçbiri sıcak tutmaz. en azından -15 bir tulum almanız lazım, bilindik markalarınkini... diğer türlü deniz kenarında vs. kullanılacaksa dekatlon tulumu her türlü işinizi görür. diğer ürünleri ben de tavsiye etmiyorum.


  • motosiklet burclu adam  (04.02.22 00:54:43) 
Motosiklet burçlu adam +1

Eğer dağa gitmeyi seven, doğaya girmeyi seven insanlarsanız bu tulumlar hiç bi işe yaramaz diyebilirim, yalnızca yazın sahillerde kullanabilirsiniz.

Ağustosta muğlanın dağ köylerindeydim, rakım 1000 civarıydı, akşamları extremi -15 comfortu -5 olan tulumumun içinde fermuarını çekerek yattım.

Aynı şekilde sahile indiğimde de aynı tulumu üzerime battaniye gibi alıyorum çok rahat oluyor,
  • zimbirik  (04.02.22 10:54:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.