[]

ameliyat sonrası kontrol muayenesi ücretli midir?

merhabalar, 2 ay önce gözümden ameliyat oldum.
ilk 2 hafta sonrasındaki ilk kontrol muayenemiz bu hafta. randevu almak için aradığımızda kontrol süresinin geçtiğini ve ücretli muayene olabileceğimizi söylediler (600TL)

bu mümkün müdür? farklı bir yolu var mıdır ?

 
Ameliyat hastasi oldugunuzu soylediniz mi, doktorunuzu arayip sorun birde..
Atiyorum Ortopedi doktoru genelde 1 ay sonra kontrol yapiyorsa bunu hastaneye bildiriyor ucret almiyorlar

  • eja  (02.02.22 18:47:29) 
dış doktor olarak bi özel hastanede ameliyat yaptı. şimdi kendi muayenehanesine çağırıyor ve 600 tl talep ediyorlar.


  • tekkisilikbirordu  (02.02.22 18:50:41) 
Özel hastanlerde default kontrol süresi 10gündür. Doktorla görüşülerek ücretsiz görüşme ayarlanabilir randevu almadan.

Ama doktor sizi zaten muayenehanesine çağırmış. Farklı yolu yok bence.
  • ceketimi alip cikcam  (02.02.22 19:10:10) 
Ücretlidir,maalesef.
İlk 2 hafta içinde sanırım ameliyat sonrası ilk muaynenizi olmuşsunuz.
Ben de ağustosta göz ameliyatı oldum ve bir hafta sonra ücretsiz kontrol muayenesi oldum,ondan sonraki 2 muayneye de ücret ödedim.
  • arenas  (02.02.22 19:19:45) 
ekim ayında burnumdan ameliyat oldum . sizin dediğiniz şekilde dış doktor olarak özel bir hastanede ameliyatım yapılmıştı . kendi muayenehanesine hala kontrole gidiyorum ve kontroller ücretsiz .6 aya kadar ayda bir . sonra 3 ayda bir kontrol devam edecekmiş . tek kuruş ödemedim ameliyat hariç.


  • devilone  (02.02.22 19:59:13) 
acibadem'de ameliyat olduktan sonra 6 ay sonra bile kontrol icin gidince kontrol olarak aliyorlardi. (2-3 kere gittim sanirim kontrole) sigortam vardi hani, para isteseler de onemli olmazdi.


ilgincmis para istemeleri
  • fakyoras  (03.02.22 00:25:00) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.