[]

Kiralık Ev / 3+1 evin tek odasını kapatıp 2+1 olarak kiralamak

Bu şekilde ev kiralayan var mı?

Emlakçının dediğine göre 3 odadan biri kilitli ve ev sahibinin çocuğunun eşyaları varmış içerde, önceki kiracı da bu şekilde oturmuş. Aklıma gelen en kötü senaryo bir gün mal sahibinin eşyalar eksik sen arakladın falan demesi. Daha fenası olur mu? Kiracı kendini bir şekilde sağlama alabilir mi?
Bu durumu kira kontratında ekletmek ya da mallar için tutanak tutturmak dışında aklıma bir şey gelmedi. Sizce?

 
Ben tam böyle bi evde oturdum, ev sahibi pek umursamaz. Tek sıkıntısı ara sıra o odadan eşya lazım olursa kapınızı çalacak olması. onun dışında büyütecek bir şey yok bence


  • olaylar olaylar  (01.02.22 21:06:16) 
Ev sahibi evden kopamamış. Bir sene sonra hadi çık bakalım der. Hiç girme öyle işlere.


  • garylineker  (01.02.22 21:14:05) 
Benim bi akrabam da evini bi süre öyle kiralamıştı. Ben olsam kiralamam. Odaya ne koyuyor ne koymuyor bilemezsin. Yarın bi sıkıntı çıkıp başına kalabilir, çok düşük bi ihtimal ama ben güvenmem.


  • mg3929  (01.02.22 21:33:32) 
Büyük konuşmayayım ama hayatta tutmam öyle bir ev.

Çok çok daha uyguna veriyorsa düşünülebilir. Eşyasını almaya gelir. Akar kokar böcek olur oda da bişi olur. Örümcek yuvası olur, göremezsin temizleyemezsin.
Kışın soğuk gelir bilmem ne.
Düşük ihtimalde olsa yukarıda söylenildiği gibi eşyalar ile ilgili bir sıkıntı olup başına kakılabilir.
  • ceketimi alip cikcam  (01.02.22 21:37:37) 
Böyle bir ev gezdim. Benim aklıma gelen şey, eşyalardan beni sorumlu tutması değil; bir süre sonra "odaya yeğenim yerleşecek" diyerek beni sıkıntıya sokabilecek olmasıydı... Öyle ev sahibinden her şey beklenir...


  • malheiros  (01.02.22 21:38:26) 
Ben de böyle 1 evde oturmuştum 1 sene kadar. Oda kilitli anahtarı ev sahibindeydi. Eşi vefat etmiş, çocuğuyla annesinin oturduğu şehre taşınmış kadın.

1 gece "alkollüyken" tribe girdim ve kadının kocasını öldürüp odada sakladığına inandım, evdeki diğer odaların anahtarlarını denedim tek tek salonun anahtarı açtı kapıyı.

İçeride ceset falan yoktu bildiğin üstü örtülü eşyalar falan işte.
  • materyalist imam  (01.02.22 23:55:11) 
Ev sahibinin böyle bir hakkı yok. Senin o daireyi kiralaman demek tapuda o daire kaç metrekare ise o alanına kadar sahip olmak demek. Benim de eski ev sahibi buna kalkışmıştı. Depo tut oraya koy diyerek kabul etmemiştim. Tabi sonrasında kira ücretini 3de 1 oranında kırarak anlaşmıştık.


  • limonlu eksi  (02.02.22 08:08:17) 
Bu sorunun aynısı sanki 1-2 sene önce de sorulmuştu burada, topluca "yapma, girme o işe" demiştik. Bulabilirsem eklerim soruyu.


  • kobuzchu kiz  (02.02.22 10:13:51) 
genelde o eşyalar maddi değerli olduğu için değil hatırası olduğu için atılmayan eşyalar oluyor.

fiyatı uygunsa tutulabilir, zaten muhtemelen sizden 3+1 değil 2+1 kirası istiyor.
  • nuisance  (02.02.22 10:29:57) 
bir akrabam da bu şekilde evini kiralıyor kaç senedir. kızı boşandı ve atmaya satmaya kıyamadığı eşyaları bu odaya yığdılar. Kira fiyatı makulse, ev sahibi de güvenilir biriyse neden olmasın bence kiralanabilir.


  • genc irisi  (02.02.22 12:15:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.