[]

Orjinal Windows 7 kopyalarsam birşey olur mu? + 2 soru daha.

arkadaşlar, bir arkadaşım bana orjinal windows 7 getirecekte ben onu nero ile ya da başka bir programla kopyalayabilir miyim kendime? kopyalarsam orjinal cd'ye veya pc'ye birşey olur mu? ayrıca oyun bilgisayarı olması için topladığım bilgisayarım windows 7 ile iyi çalışırmı ya da benim pc kaldırırmı windows 7'yi?

pc özellikleri: Intel Core2 Quad Q9650 @ 3.00 GHz, 3.00ghz, 4 gb ram


 
kopya çalışmayabilir, uç sektörlere kopya koruma verileri yazabiliyorlar ve kopya yazılımları bunları alamıyor bazen, ya da alsa bile yazamıyor. baskı disk olmasından dolayı bu. eğer çalışırsa seri kod isteyecektir, aktivasyon olayında sorun yaşayabilirsiniz.
oyun bilgisayarı için işlemci ram iyi ama anakart ve ekran kartı nasıl diye sormam gerek.

  • talemon  (09.06.10 18:53:12) 
alcohol 120% ile muhtemelen sorunsuz bir sekilde birebir kopyalama yaparsin, ama cashkorkmaz'in dedigi gibi, mesele activation key.


  • samfisher  (09.06.10 19:29:11) 
sahip oldugun bir programın (ya da müzik parçası vs) aynı ya da dusuk bir ortamda bir kopyasını kendine cıkarma hakkın yasal olarak var(dvd yi dvd ye kopyalayıp saklayabilirsin; muzik cd sini mp3 yapabilirsin(ama kasetten yapamazsın)...)..ama 2 farklı bilgisayarda kullanamazsınız..kullanırsanız patlayabilir:)
yok yok bir sey olmaz(burada korsana yonlendirme yoktur, patlamanın olmayacagı ifade edilmektedir:))...
kopyalamada zorlanmazsın bence...ama kullanırken 2.bilgisayara orjinal key girmemek daha akılcı olur...
oyun için sistemin guzel gibi tabi ekran kartı en onemli ve girmemişsin..
win 7 ile iyi çalışır ve son dx leri kullanman imkanlı hale gelir...
  • ne adrenerjik ne kolinerjik  (10.06.10 01:04:49) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.