[]

Uygun Fiyatlı Iphone

Bugün instagramda gezinirken bir telefon satıcısı dikkatimi çekti.İnanılmaz uygun fiyata satış yapıyor,telefonların uygun olma nedenini ise yurt dışından geldiğini sadece 1 numara (sim) ile kullanılabildiğini başka numara ile kullanılamadığını bu yüzden uygun olduğunu belirtmiş.Böyle birşey mümkünmüdür arkadaşlar ? eğer mümkünse başka numara ile çalışmaması pek umrum değil almayı düşündüm ama dolandırılma korkusundan burdan sizlere danışmak istedim :)




 
hocam sana zahmet o yazılan tl'leri dolara çevir :D 25binlik alete 6bin yazmışlar. bari 15bin yazsalarmış. ülkeye girişi 1100$ olan cihaz o. iphone 13 pro max 256.

üstteki arkadaşın söylediği %0,1 inandırıcılığı olsa bile alırdım. o kadar bile değil yani
  • avatar is back  (31.01.22 18:26:10 ~ 18:30:11) 
imkansız. Ya sahte telefon ya hiç telefon. Uzak durun.


  • ludwig boltzmann  (31.01.22 18:26:57 ~ 18:27:16) 
Bunları tanıyorum ben Instagram'da karşıma çıkmıştı aynı fiyat listesi aynı storyler ile 50 tane hesapları var birini kapatıp ötekine geçiyorlar


  • ceann deas  (31.01.22 18:37:25) 
Kanmayın şöyle şeylere.


  • invictae  (31.01.22 18:40:48) 
teşekkürler arkadaşlar,tek numara olayından dolayı belki böyle ucuz satıyolardır diye düşünmüştüm ama öyle bir olay yoksa bulaşılmaz dediğiniz gibi.


  • estalus  (31.01.22 19:53:45) 
Yurtdisi satis fiyatlarina bakarsaniz imkansiz oldugunu gorursunuz zaten bu fiyatlara vermelerinin..


  • kuehles blondes  (31.01.22 20:04:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.